Els amos de la Copa

Amb el triomf del futbol sala, el Barça es manté com a vigent campió a totes les seccions professionals del Club

El Barça és el rei absolut de Copes. Tots els esports professionals del Club són actualment vigents campions de les seves respectives Copes del Rei, a falta que el futbol revalidi el títol el proper dissabte 25 de maig contra el València a la gran final de Sevilla. Amb el triomf del Barça Lassa contra el Jaén (5-2) en la Copa del Rei de futbol sala, els blaugranes es mantenen com a vigents campions a les cinc seccions. Més que un Club.

Amb aquest nou títol, el Barça Lassa de futbol sala continua sent l’equip amb més títols a la història de la competició amb un total de sis, i revaliden la Copa aconseguida el curs passat. Però, a més, el bàsquet també va aconseguir guanyar per segon any consecutiu la Copa del Rei el passat mes de febrer a Madrid, de nou a la final contra els blancs, i va ser la 25a de la història culer.

Pel que fa a l’handbol, els de Xavi Pascual van vèncer a Alacant el Liberbank Cuenca en la que va ser la 6a Copa del Rei consecutiva de la secció, la 23a en total, i és l’equip que més n’ha guanyat en la història de la competició. Finalment, també l’hoquei patins es va proclamar campió de Copa a Reus per 4a temporada seguida, en guanyar el Liceo a la final. Els barcelonistes també són el club que més n’han guanyat, amb un total de 23.

Així doncs, tant el futbol sala com el bàsquet, l’handbol i l’hoquei patins, han revalidat el títol de campions de Copa aconseguit el curs passat, i a finals de mes el futbol tindrà opció de fer-ho també (cal recordar que ha guanyat les darreres quatre Copes del Rei). L’únic equip professional que no podrà revalidar el títol aconseguit l’any passat serà el Femení, vigents campiones de les dues darreres edicions de la Copa de la Reina, ja que van caure a semifinals davant l’Atlètic de Madrid.