Barça Lassa – Jaén: Campions de Copa! (5-2)

Barça Lassa – Jaén: Campions de Copa! (5-2)

Els d’Andreu Plaza guanyen la final contra l’equip andalús amb un gol de Boyis, el doblet de Ferrao i les dianes definitives de Marcenio i Adolfo que permeten capgirar un 0-2 advers i assolir la sisena Copa del Rei

El FC Barcelona Lassa de futbol sala suma la sisena Copa del Rei del seu palmarès i continua sent l’autèntic Rei. Els d’Andreu Plaza, que han revalidat el títol que ja van aconseguir la temporada passada, han tornat a derrotar el Jaén –el rival també a la final de l’any passat- i han pogut aixecar al cel de Ciudad Real el trofeu que els acredita com els millors. Ho han fet patint, però també demostrant la reacció d’aquest equip. Perquè han hagut de remuntar un 0-2 advers, amb cinc gols en el segon temps que han resultat ser de campionat. Una diana de Boyis, el doblet d’un Ferrao enorme, i els gols definitius de Marcenio i Adolfo ho han fet possible, en un partit que a 21 segons per al final estava empatat a 2, però que el Barça ha pogut trencar per desfermar l’eufòria.

Reacció triomfant

Que no han començat bé les coses per al Barça Lassa ho ha escenificat el resultat al descans. Un 0-2 que no ha fet justícia amb el que s’ha vist sobre la pista del Quijote Arena. I és que els blaugranes, amb més ocasions, han vist com l’efectivitat del Jaén, així com la seva solidesa defensiva i l’enorme encert del porter Espíndola, impedia marxar cap als vestidors amb un premi més gran. Carlitos, en un llançament de falta, ha obert el marcador (0-1, min 9), mentre que Campoy, després d’una recuperació, ha definit amb un toc subtil per superar Dídac (0-2, min 16). El Barça ha intentat reduir les diferències amb insistència, i Dyego, Ferrao, Lozano, Adolfo i Joselito han estat a punt, però no ha estat fins al segon temps quan Boyis, després de rematar de primeres una genial assistència de Dyego, ha pogut posar l’1-2 (min 25).

El domini blaugrana ha estat total, de fet el Jaén ràpidament ha arribat a les 5 faltes en el segon temps (min 29), i en un degoteig constant d’accions ofensives, Ferrao ha posat l’empat després d’una genial jugada de Dyego (2-2, min 32).

El títol, a 21 segons per al final

No s’ha aturat aquí el Barça, que no ha volgut arribar a la pròrroga. I ha costat, però finalment el partit s’ha trencat quan només quedaven 21 segons per al final de la segona part. Després d’una passada en profunditat de Marcenio, Ferrao s’ha tret un cop de taló brutal per superar Espíndola i gairebé sentenciar la final, enmig d’una gran eufòria de la banqueta blaugrana. Un cop letal per al Jaén, que ja a la desesperada ha vist com Marcenio, amb una rematada de cap sense porter, i Adolfo han posat el 5-2 final. La sisena Copa del Rei que significa el segon títol de la temporada per als blaugranes, després de la Copa d’Espanya aconseguida a València. El Rei de Copes té un nom que el sap tothom, i aquest no és un altre que el Barça.

LA FITXA

Barça Lassa, 5

Jaén Paraíso Interior, 2

Barça: Dídac, Aicardo, Lozano, Marcenio, Ferrao –cinc inicial- Boyis, Dyego, Adolfo, Esquerdinha, Arthur, Joselito, Léo Santana.

Jaén: Espíndola, Mauricio, Ramon, Rafa López, Alan Brandi –cinc inicial- Míchel, Giasson, Campoy, Carlitos, Piqueras, Ángel Bingyoba, Dani Martín.

Gols: 0-1, Carlitos (min 9). 0-2, Campoy (min 16). 1-2, Boyis (min 25). 2-2, Ferrao (min 32). 3-2, Ferrao (min 40). 4-2, Marcenio (min 40). 5-2, Adolfo (min 40).

Àrbitres: Rodrigo Miguel, Sánchez Molina. Groga a Ángel Bingyoba, Espíndola i Mauricio (Jaén); i a Joselito (Barça).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut