El Rei de Copes suma la sisena

El Rei de Copes suma la sisena

El Barça Lassa ha guanyat sis de les nou edicions disputades de la Copa del Rei

La Copa del Rei de futbol sala té un clar dominador: el Barça Lassa. Amb el títol aconseguit a Ciudad Real, el Barça ha guanyat sis de les nou edicions disputades fins ara (2011, 2012, 2013, 2014, 2018 i 2019). El domini al palmarès de la Copa del Rei és indiscutible. Després de guanyar aquest diumenge, per darrera del Barça hi ha ElPozo (2) i el Movistar Inter (1).

Segona Copa del Rei consecutiva

La temporada passada a Càcers, amb un gol de Jesús Aicardo a la pròrroga, i enguany a Ciudad Real i contra el mateix rival, el Jaén. És la segona Copa del Rei consecutiva i el tercer títol de l’era Plaza, després del triomf a la Copa d’Espanya de València el passat mes de març. També és el quart doblet de Copes de la història de la secció (2011, 2012, 2013 i 2019). Curiosament, sempre que s’ha fet doblet de Copes, l’equip ha acabat conquerint la lliga.

Cinquena Copa del Rei del capità Lozano

Sergio Lozano ha agafat el relleu de Sedano a l’hora d’aixecar el títol. Lozano també empata amb Sedano com a jugador amb més Copes del Rei, un total de cinc. Per darrera, Jesús Aicardo ha sumat la seva quarta Copa del Rei i Dyego en té tres. També ha estat la tercera Copa per a Rivillos, que en va guanyar una amb Inter. Els segueixen, amb dos títols, el gruix de la plantilla: Roger, Leo Santana, Adolfo, Ferrao, Juanjo, Joselito i Esquerdinha. I s’estrenen Boyis, Dídac, Arthur i Marcenio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut