Liceo – Barça: Campions de Copa! (1-4)

Liceo – Barça: Campions de Copa! (1-4)

Els d’Edu Castro superen el Liceo a la final amb gols de Bargalló, Gual, Joao i Pablo Álvarez per sumar la quarta Copa de forma consecutiva

Aquest equip  no es cansa de guanyar. Ho ha tornat a fer, aquesta vegada en una final de Copa a Reus contra el Liceo (1-4). I és que el Barça Lassa d’hoquei patins, que li ha tornat a l’equip gallec la derrota de la Supercopa, ha sumat un nou títol al seu palmarès després d’una gran exhibició en el segon temps, amb gols de Pau Bargalló, Marc Gual, Joao Rodrigues i Pablo Álvarez.

Així, la quarta Copa del Rei de forma consecutiva i la que fa 23 en la història de la secció ja és una realitat, malgrat que el Liceo no ho ha posat fàcil en el primer temps. El 0-0 al descans així ho ha reflectit, però finalment els d’Edu Castro han aixecat el títol després de vèncer el Noia, el Caldes i el Liceo en tres dies.

Igualtat màxima

Amb intensitat, però sense gaires ocasions de gol, ha iniciat un duel emocionant. El Liceo, seriós, podria haver-se avançat en un parell d’accions de Dava Torres que Egurrola ha defensat bé o en un xut creuat de Di Benedetto que ha marxat desviat (min 21). Tot plegat per dificultar el joc d’un Barça que, això sí, ha pogut començar a jugar amb fluïdesa en el tram final del primer temps.

Pau Bargalló marca el camí

El Barça ha augmentat el ritme en el moment oportú. Tant que, quan només s’havien jugat tres minuts del segon temps, Pau Bargalló ha pogut obrir el marcador amb una rematada de primeres dins l’àrea que ha acabat superant la línia (0-1, min 28). Un gol que ha arribat en un bon moment per al Barça i que ha obligat el Liceo a estirar-se una mica més.

Al davant, però, Egurrola els ha frenat. Volia el seu títol número 70 i així ho ha demostrat en una acció claríssima de Facundo Bridge, just abans que el Barça ampliés diferències amb un gol de Marc Gual després d’una combinació amb Joao (0-2, min 35)

La Copa és per al Barça!

Ja amb el triomf molt complicat, el Liceo s’ha deixat anar del tot a la recerca d’una remuntada. De fet, han tingut un parell d’accions, la més clara en una canonada que no ha entrat de miracle (min 60) i que podria haver fet entrar els gallecs novament dins del partit. Però l’efectivitat del Barça ha estat més elevada i la sentència no ha trigat en arribar. Ho ha fet a través de l’MVP Joao Rodrigues, que ha rubricat el seu gran torneig a través d’un penal (0-3, min 42) que ha deixat la final pràcticament vista per sentència. Encara no ha acabat aquí, perquè en una recuperació en defensa, Alabart ha assistit Pablo Álvarez perquè fes el quart (0-4, min 43). Martín Payero, a falta de 44 segons, ha fet el gol de l’honor, però res ha evitat que el Barça pogués celebrar sobre la pista de Reus la 23a Copa del Rei blaugrana. El campió segueix sent el Barça.

LA FITXA

Deportivo Liceo, 1
Barça Lassa, 4

Liceo: Xavi Malian, Dava Torres, Carlo Di Benedetto, Sergio Miras, Facu Bridge –cinc inicial- Martín Payero, Fabrizio Ciocale, Marc Coy.

Barça: Egurrola, Gual, Pablo Álvarez, Pau Bargalló, Sergi Panadero –cinc inicial- Matias Pascual, Alabart, Joao Rodrigues, Nil Roca.

Gols: Pau Bargalló (0-1, min 28), Marc Gual (0-2, min 35). Joao Rodrigues (0-3, min 42). Pablo Álvarez (0-4, min 43). Martín Payero (1-4, min 50).

Àrbitres: Sergi Mayor Olivan, Ivan González González.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut