Tres Finals Four de la Youth League de manera consecutiva

Tres Finals Four de la Youth League de manera consecutiva

Els blaugranes disputaran la fase final de la competició i defensaran el títol guanyat la temporada passada

Una nova Final Four per al Juvenil A. Els culers disputaran la tercera Final Four de manera consecutiva a Nyon, on buscaran el tercer títol europeu. Una fase final que es disputarà del 26 al 29 d’abril i on els de Denis Silva s’enfrontaran a les semifinals al Chelsea -que s'ha imposat al Dinamo de Zagreb a la tanda de penals després d'empatar 2-2-, el divendres 26 d'abril a partir de les 18.00 hores. Serà la reedició de la final viscuda el 2018.

Una trajectòria per emmarcar

Primers de la fase de grups amb 11 dels 18 possibles, desplegant l’ADN Barça i superant tots els esculls fins a arribar a una nova Final Four. A la fase de grups els rivals van ser els mateixos que els del primer equip (Tottenham, Inter i PSV), mentre que als vuitens els de Denis Silva van imposar-se amb un solvent 3-0 a l’Hertha.

Si analitzem la trajectòria històrica a la UEFA Youth League, el Juvenil A és un dels grans dominadors de la competició. El Barça va ser el primer vencedor de la història d’aquesta competició creada el curs 2013/14. I des de llavors els blaugranes ja sumen dos títols europeus de les cinc edicions que s’han disputat des del curs 2013/14. Precisament el Barça està empatat amb el Chelsea, rival dels de Denis a les semifinals, com a equips amb un palmarès més gran en aquesta competició.

Del Juvenil A al Barça B

La Masia batega amb força. I una gran prova d’això és la plantilla actual del Barça B. El bloc de l’any passat del Juvenil A el podem veure enguany a l’equip de Garcia Pimienta. A més, els jugadors del Juvenil A Jandro, Konrad de la Fuente, Nils Mortimer i Arnau Tenas ja han debutat aquest curs a Segona Divisió B. A més, el capità Marqués ja va debutar la temporada passada amb el filial. Un jugador que està alternant la dinàmica del Barça B amb la del Juvenil A.

Un cas similar és el de Mika Mármol, jugador que va començar la temporada al Juvenil B i que va ser titular aquest dimarts al Miniestadi a causa de les set baixes dels de Denis Silva.

JUVENIL A-CHELSEA VICTOR SALGADO-FCB
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut