Juvenil A - Hertha BSC: Els quarts ja esperen el Barça (3-0)

Juvenil A - Hertha BSC: Els quarts ja esperen el Barça (3-0)

Els de Denis Silva han derrotat l’equip berlinès al Miniestadi amb gols d’Ilaix i Marqués (x2), en un partit dominat en tot moment, i jugaran contra l’Olympique de Lió als quarts de la competició

El Juvenil A del FC Barcelona ja és equip de quarts de final de la UEFA Youth League i ja sap que jugarà contra l’Olympique de Lió en la següent ronda. Perquè els de Denis Silva han derrotat l’Hertha BSC al Miniestadi, amb un gol d’Ilaix i un doblet d’Alejandro Marqués, en un duel que els blaugrana han dominant en tot moment (3-0). Sí que ha costat moure el marcador -la primera diana no ha arribat fins a la represa-, però finalment la superioritat local i el domini del joc i l’esfèrica han acabat per portar un premi just.

Tot i que el resultat al descans ha estat un 0-0, força curt pel que s’ha vist sobre la gespa del Miniestadi, els blaugranes ho han provat de totes les maneres. Ansu, de fet, ha estat el primer que ho ha intentat, amb una rematada que ha sortit fora quan només s’havien jugat quatre minuts de partit, en una acció que ha avisat del que vindria.

Ilaix trenca amb la mala sort

I és que, a partir d’aquí, una rematada de cap de Marqués, una nova acció individual del veneçolà, un xut potent de Guillem, una oportunitat de Mingueza a la sortida d’un córner i un mà a mà d’Ilaix han estat algunes de les accions més destacades d’una primera part moguda quant a joc, però no quant a gols.

Ha estat després del pas per vestidors, i després d’una centrada a l’àrea de Conrad que ha desviat un defensa de l’Hertha, quan Ilaix ha rematat lluny de l’abast d’un porter que havia salvat el primer gol en diverses ocasions, però res ha pogut fer en aquesta acció (1-0, min 48).

El doblet de Marqués sentencia

Un resultat que els alemanys ja no han pogut neutralitzar, també perquè el Barça ha continuat atacant i buscant més gols per sentenciar. I ho ha pogut fer en tres minuts, amb un doblet de Marqués després de dues centrades de Mika que han tancat el resultat (2-0, min 80; 3-0, min 83).

Premi a la insistència local que s’ha transformat en la classificació per als quarts de final. L’Olympique de Lió, que ha guanyat l’Ajax als penals, serà el rival el proper 2/3 d’abril. El partit es jugarà al Miniestadi amb una plaça per a la Final Four en joc. El vigent campió, doncs, segueix presentant candidatura.

La fitxa

Juvenil A, 3
Hertha BSC, 0

Barça: Tenas, Guillem Jaime (Sergi Rosanas, min 89), Comas (Rojas, min 65), Mingueza, Mika, Álvaro Sanz (Nico, min 89), Konrad, Ilaix (Lucas, min 72), Marqués, Jandro i Ansu (Nils Mortimer, min 72).

Hertha: Klatte, Rekik, Zografakis, Ngankam, Jastrzembski, Gurschke, Albrecht (Michelbrink, min 62), Kastrati (Ramic, min 75), Netz, Baak i Krebs.

Gols: 1-0, Ilaix (min 48). 2-0, Marqués (min 80). 3-0, Marqués (min 83).

Àrbitre: Paul Tierney. Groga als locals Ilaix i Álvaro Sanz, i als visitants Rekik, Kastrati i Krebs.

Assistència: 1.056 espectadors al Miniestadi, en el partit de vuitens de final de la UEFA Youth League.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut