Els al·licients del darrer partit de Lliga abans de l’aturada

Els al·licients del darrer partit de Lliga abans de l’aturada

(20.45 h, Movistar Partidazo) Els d’Ernesto Valverde afronten el duel de Lliga, amb la classificació a quarts de final de la Champions assolida

Després de reviure una altra nit màgica de Champions al Camp Nou (5-1), i sabent  el proper rival als quarts de la Champions, ara toca centrar-se en la Lliga abans de l’aturada de seleccions. Els blaugrana viatgen a Sevilla per enfrontar-se al Reial Betis en el Benito Villamarín, en el matx corresponent a la jornada 28 de la competició domèstica (20.45 h, Movistar Partidazo).

Submergits en un oceà de bons resultats, els culers buscaran encadenar el setzè partit consecutiu puntuant a la Lliga. A més, en els darrers 15 partits contra els verd-i-blancs, els de Valverde sumen un balanç d’11 victòries, tres empats i només una derrota, corresponent al partit de la primera volta d’aquesta temporada (3-4).  

Les dades del partit

  • Estils de joc similars

El partit estarà marcat per les semblances en l’estil de joc d’ambdós conjunts. El FC Barcelona —amb un 64,8%— i el Reial Betis —amb un 63,8% — són els dos equips amb més possessió de mitjana  a la Lliga aquesta temporada.

  • Messi en boca del gol

El ‘10’ blaugrana, en els 18 partits disputats contra els andalusos, ha marcat 16 gols.

  • Importància d’avançar-se primer

En onze partits que el Reial Betis ha encaixat el primer gol, ha perdut nou partits, n’ha guanyat un i n’ha empatat  un altre.

  • Rakitic en el punt de mira ofensiu

El rival favorit d’Ivan Rakitic és el Reial Betis. Fins aleshores el croat  li ha marcat cinc gols al conjunt andalús a la Lliga; tres amb el Sevilla i dos amb el FC Barcelona.  

  • Màxim golejador uruguaià

Luis Suárez, si marca un gol, igualarà Diego Forlán com a màxim golejador uruguaià de la competició  domèstica.

 

El rival

Màxim golejador:  El seu jugador més decisiu de cara la portaria rival és Sergio Canales, amb 6 gols  a la Lliga.

Entrenador: Quique Setién –en sis partits contra els blaugrana només ha aconseguit un triomf.  

Classificació a la Lliga: vuitè. Amb un balanç d’11 victòries, 5 empats i 10 derrotes.  

La convocatòria de Valverde

Per disputar el partit, el ‘Txingurri’  ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Coutinho, Arthur, Suárez, Messi, Cillessen, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, Prince, S. Roberto, Aleñá, Vidal i Umtiti. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica Todibo, Murillo i Vermaelen, que ha rebut l'alta mèdica, i per lesió O. Dembélé i Rafinha.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut