El quart Clàssic de Lliga amb més diferència de punts

El quart Clàssic de Lliga amb més diferència de punts

Els nou punts d’avantatge amb el Reial Madrid és una de les millors rendes de la història

El FC Barcelona disputarà el Clàssic de Lliga contra el Reial Madrid amb una diferència de nou punts. Un avantatge que suposa una de les millors rendes dels blaugranes abans del partit a l’estadi blanc. Concretament la quarta millor de la història i, si ens fixem en els darrers cinc anys, aquesta és gairebé la diferència més gran a favor del Barça.

Més si tenim en compte que la darrera temporada els d’Ernesto Valverde van disputar el duel de Lliga al Bernabéu, a la jornada 17, amb un avantatge d’11 punts. En aquella ocasió el conjunt blanc tenia un partit pendent per disputar i els blaugranes, després de vèncer per 0-3, van sortir de l’estadi blanc amb una renda de 14 punts.

Cal remuntar-se a la temporada 2012/13 per trobar un avantatge superior al del curs passat i l’actual. En aquella ocasió els culers arribaven amb 16 punts de renda a la classificació. Aquesta diferència va ser la millor de la història, per davant dels 13 del curs 1990/91 i els 11 de la temporada passada. Aquest dissabte serà la tercera vegada que el FC Barcelona es presentarà al Bernabéu amb 9 punts de renda abans del Clàssic de la competició domèstica.

La segona millor diferència de la temporada

Si analitzem la diferència de punts entre el FC Barcelona i el Reial Madrid al llarg d’aquest curs l’avantatge blaugrana de nou punts és la segona millor de la temporada. I és que els d’Ernesto Valverde van arribar a tenir fins a 10 punts de diferència, entre la jornada 18 i 21. Així doncs, els barcelonistes es presenten al Bernabéu amb optimisme i amb l’objectiu de tornar a Barcelona amb la millor renda del curs a la Lliga: 12 punts. I més després d’obtenir la classificació per sisena final de Copa consecutiva fa pocs dies al mateix estadi.

fcb-sev_1600x700
Guanya 2 entrades VIP per a la Final de Copa del Rei
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut