La setmana que li espera al FC Barcelona

La setmana que li espera al FC Barcelona

Descobreix el calendari del primer equip del 18 al 24 de febrer

El FC Barcelona encara una setmana de febrer repleta de futbol. Després de la renovació d'Ernesto Valverde, aquests dies estaran marcats pel retorn de la Champions davant l'Olympique de Lió (dimarts 19, 21.00 h) i el sempre complicat partit de Lliga al camp del Sevilla (dissabte 23, 16.15 h). Així doncs, agafa un bolígraf per complementar la teva agenda amb els esdeveniments blaugranes que repassem a continuació: 

Dilluns 18 - La prèvia dels vuitens de Champions

El FC Barcelona viatja a Lió. A la tarda, a l'OL Stadium, durà a terme el darrer entrenament abans de l'Olympique de Lió - Barça. És un estadi que el Barça ha visitat en tres altres ocasions: 1-1 (vuitens de la Champions 2008/09, amb gol d'Henry); 2-2 (fase de grups de la Champions 2007/08, amb gols d'Iniesta i Messi) i 2-3 (fase de grups de la Champions 2001/02, amb gols de Kluivert, Rivaldo i Gerard López). I aquests són els cinc millors gols contra el Lió:

Dimarts 19 - Partit de l’anada vs. Olympique

Dia de partit. Anada dels vuitens de la Champions League: Olympique de Lió - FC Barcelona (21.00 hores). 70 dies després de l'últim partit de Champions, que va viure el golàs de Dembélé i les sis magnífiques aturades de Jasper Cillessen, el Barça torna a jugar la competició de les estrelles.


Cal recordar que el Barça va completar una bona fase de grups. Els de Valverde van marcar en tots els enfrontaments; un total de 14 dianes algunes d'elles de bella factura. Val a dir que el gol de Rakitic davant el Tottenham va ser el millor de la fase de grups.  

Dimecres 20 - Un dia per descansar

No et perdis en el web oficial del Barça i les xarxes del Club tots els continguts post partit de la Champions! 

Dijous 21 - Amb el xip del Sevilla

La jornada 25 de Lliga viurà el cinquè duel entre el Barça i el Sevilla d'aquest curs: 1-2 (final Supercopa); 4-2 (jornada 9 de Lliga); 2-0 (anada quarts de final Copa del Rei) i 6-1 (tornada quarts de final Copa del Rei). 

Divendres 22 

El dia abans de visitar el Sánchez Pizjuán, serà el dia que es compleixen 13 anys de l'exhibició de Messi a Stamford Bridge en un partit de Champions. 

Dissabte 23 - Duel d'altura al Sánchez-Pizjuán

Dia de partit! En joc, la jornada 25 de la Lliga: Sevilla-Barça (16.15 hores).      

Diumenge 24 - Preparats per a la setmana de 'doble clàssic'

El diumenge serà un dia per fer el canvi de xip i preparar-se ja per als dos Clàssics seguits al Santiago Bernabéu: la tornada de les semifinals de Copa del Rei (dimecres 27, 21.00 h) i la jornada 25 de Lliga (dissabte 2 de març, 20.45 h).

Messi també té apuntades aquestes dues cites al calendari, perquè sempre té la punteria a punt per visitar el camp del Reial Madrid.  

 
A més a més, acaba la segona ronda del Best Gol Ever. Per tant, estem més a prop de trobar el millor gol de la història del Barça! Segueix participant en el nostre joc!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut