Rakitic, autor del millor gol de la fase de grups

Rakitic, autor del millor gol de la fase de grups

El migcampista blaugrana ha estat el guanyador del premi de la UEFA que acredita el millor gol de la fase de grups de la Champions gràcies a la gran volea davant el Tottenham

L’espectacular gol de volea d’Ivan Rakitic contra el Tottenham ha estat escollit com el millor de la fase de grups de la Lliga de Campions 2017/18. Cal recordar que la diana del migcampista blaugrana ja va ser seleccionada en el seu moment com la millor de la segona jornada de la fase de grups, després del gran triomf del FC Barcelona davant el conjunt anglès a Wembley (2-4).

El premi de la UEFA ha estat seleccionat mitjançant els vots dels usuaris i els aficionats durant aquest dimecres i dijous a la web oficial de la Lliga de Campions. A més, un altre blaugrana –Ousmane Dembélé contra el Tottenham al Camp Nou– també estava entre els quatre finalistes i optava al premi, però finalment el croat l’ha acabat assolint, superant també a Cristiano Ronaldo i Mauro Icardi.

Torna a gaudir amb el sensacional gol des de fora de l’àrea de Rakitic i del resum del Tottenham-Barça amb el vídeo següent!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut