Valverde torna a San Mamés

Valverde torna a San Mamés

El ‘Txingurri’ buscarà el segon triomf consecutiu en Lliga a l’estadi dels bascos

Ernesto Valverde, després de bufar les espelmes aquest dissabte amb motiu del seu 55è aniversari, retorna a on tot va començar. Aquest diumenge a les 20.45 h (Movistar Partidazo) s’enfrontarà a l’equip que va dirigir durant sis temporades i del qual ben segur que guarda uns enormes records: l’Athletic de Bilbao. L’entrenador blaugrana, ja havia visitat el camp del conjunt basc – abans del canvi d’estadi – dirigint l’Espanyol (2006-2008), el Vila-real (2009/10) i el València (2012/13).

El balanç de l’entrenador blaugrana com a tècnic visitant és d’una victòria i quatre derrotes en Lliga. I pel que fa a la Copa del Rei;  un empat i una derrota. Així doncs, els barcelonistes buscaran sumar els tres punts i aconseguir una nova fita favorable a l’entrenador extremeny.

Moment brillant de color blaugrana

Si els culers aconsegueixen sumar els tres punts,  refermaran el bon moment que estan travessant tant en la competició domèstica – líders a sis punts de l’Atlètic de Madrid - com en la Copa del Rei – tot per decidir a la semifinal (1-1) oberta contra el Reial Madrid el pròxim 27 de febrer al Santiago Bernabéu. 

Recordem que a la primera volta, culers i bascos van empatar (1-1) al Camp Nou. Rememorem el resum d'aquell partit:

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut