Barça – Logroño La Rioja: Avantsala de l’encreuament de Copa

Barça – Logroño La Rioja: Avantsala de l’encreuament de Copa

(12:00 hores, GOL + LaLigaSportsTV) Els dos equips s’enfronten al Palau Blaugrana dues setmanes abans d’enfrontar-se en els quarts de final de la Copa del Rei a Madrid

El sorteig de la Copa del Rei va deparar un Barça – Logroño La Rioja per als quarts de final, un duel que ja es viurà aquest diumenge (12 hores) al Palau Blaugrana en la jornada 21 de la Lliga Sacyr ASOBAL. Els dos equips arriben en situacions diferents, ja que per al Barça és el setè partit del mes de febrer i el Logroño arriba descansat després d’haver-se suspès el seu últim partit.

El rival que visita el Palau aquest diumenge és el cinquè classificat de la Lliga Sacyr ASOBAL amb 26 punts en 19 partits, igualat amb el Bada Huesca (4t) i l’Abanca Ademar León (6è). El Barça, per la seva banda, defensarà el liderat i la imbatibilitat en Lliga després d’un exigent partit de Champions contra el Nantes el dimecres. Per a aquest partit Xavi Pascual manté les baixes de Timothey N’Guessan i Casper Mortensen, i escollirà poc abans del partit els 16 jugadors que entraran en convocatòria.

El Logroño La Rioja – Barça de la primera volta (J4) va acabar amb una clara victòria culer per 21-37, però la situació dels dos equips ha variat des d’aleshores. A més, culers i logronyesos es tornaran a veure les cares 12 dies tard al WiZink Center de Madrid en els quarts de final de la Copa del Rei.

Al final de l’últim entrenament previ Haniel Langaro ha atès a Barça TV per valorar el duel contra l’equip en el qual va jugar entre el 2016 i el 2017. El lateral brasiler, que ha marcat 10 gols entre els dos últims partits de Lliga, està acumulant molt minuts i assegura trobar-se feliç sobre la pista.

Les declaracions d’Haniel Langaro:

“Aquest Logroño juga molt bé a handbol, en som conscients. Vindran al Palau concentrats per fer el millor partit possible”.

“El partit ens serveix per preparar una mica el de la Copa del Rei, i tant l’un com l’altre seran partits igualats”.

“Ells arriben sense jugar l’últim partit i nosaltres després de molta càrrega, però estem rotant molt a l’equip i serà un partit més que hem de guanyar”.

“Li tinc molta estima al Logroño i jugar contra ells sempre és especial, però ara jugo al Barça i vull guanyar”.

“Estic feliç. Ara estic tenint més oportunitats, ho intento aprofitar al màxim i he de continuar així”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut