Barça – HBC Nantes: Remuntada de líder (30-29)

Els culers capgiren el marcador en un duel trepidant per seguir la gran ratxa d’imbatibilitat

Nova victòria blaugrana. El Barça, tot i ja ser primer matemàticament, ha superat al Nantes (30-29) en un partit trepidant i molt disputat fins als darrers segons, on els culers han hagut de remuntar el resultat advers de la primera part. Amb aquesta gran reacció, el líder allarga la ratxa de victòries i ja van 12 de 12 a la Champions.

Inici a contracorrent

El Barça no ha estat del tot fi durant el primer temps i ha vist com el conjunt francès manava al marcador durant pràcticament tot el període. Els culers s’han topat amb un gran Nielsen sota pals (9 parades a la primera part) i un bon parcial d’1-5 ha situat un 12-16 favorable al Nantes, màxima avantatge per als francesos, per acabar marxant al descans tres gols per sota al marcador (14-17).

Reacció culer

Els blaugrana, però, tot i tenir assegurada la primera plaça del grup, han buscat la victòria en tot moment i a poc a poc, han començat a retallar distàncies al marcador. Un bon parcial de 3-0 amb gols de Dika, Aleix i Ariño ha situat als culers per davant (22-21) i a partir d’aquí, l’estira-i-arronsa ha estat constant, però ja sempre amb el Barça manant al marcador.

Si a la primera part ha estat el porter visitant el més destacat, al segon temps ha estat Møller el més endollat sota pals, amb un gran recital d’aturades. Tot i així, amb un Valero Rivera molt encertat des del punt de penal, el Nantes ha tornat a empatar (27-27) a falta de cinc minuts. Però el Barça ha tornat a reaccionar i, els gols finals d’Ariño i Janc, han acabat donant el triomf al Barça. Finalment, 12a victòria en 12 partits i el Barça que referma el liderat amb 24 punts.

Barça, 30
HBC Nantes, 29

Barça: Møller (-), Entrerríos (1), Ariño (5), Aleix (5), Petrus (-), Mem (5), Fàbregas (3) –set inicial-. Pérez de Vargas (-), Sorhaindo (-), Dolenec (2), Janc (2), Cindric (3), Àlex Pascual (-), Makuc (-), Langaro (4), Frade (-).
HBC Nantes: Nielsen (-), Milic (-), Valero Rivera (9), Cavalcanti (4), Minne (2), Lazarov (3), Gurbindo (1) -set inicial-. Damatrin-Bertrand (-), Briet (1), Ovnicek (-), Nyokas (-), Pechmalbec (2), Figueras Trejo (2), Monar (3).
Parcials: 2-3 / 4-7 / 8-9 / 10-10 / 12-14 / 14-17 (descans) 17-20 / 22-21 / 23-22 / 26-25 / 27-27 / 30-29
Àrbitres: Slave Nikolov, Gjorgji Nachevski