El BM Logroño La Rioja, rival als quarts de Copa

El BM Logroño La Rioja, rival als quarts de Copa

El Barça arrencarà la defensa de la Copa del Rei el 5 de març contra el conjunt logronyès al WiZink Center de Madrid

Aquest dijous s’ha celebrat el sorteig de la fase final de la Copa del Rei d'handbol, que es disputarà al WiZink Center de Madrid entre el 5 i el 7 de març. A l’escenari del torneig, que repetirà format de Final a Vuit, s’han sortejat els emparellaments de quarts de final, i el Barça es creuarà amb el BM Logroño La Rioja.

En cas de victòria en els quarts de final, que es disputaran el 5 de març, els de Xavi Pascual es creuarien en semifinals amb el guanyador de l’eliminatòria entre l’Ángel Ximénez Puente Genil i el Fraikin Granollers. Per l’altra banda del quadre s’enfrontaran el BM Benidorm amb el Bidasoa Irún i l’Abanca Ademar León amb el Bada Huesca.

El Barça defensarà el títol que ha guanyat de manera consecutiva en les darreres set edicions. El conjunt blaugrana suma un total de 24 títols copers, i buscarà el 25è el cap de setmana del 5 al 7 de març a Madrid. Un campionat que donarà pas a una nova aturada de seleccions, en la qual molts jugadors culers disputaran el Preolímpic.

En el sorteig hi han estat presents Fernando Barbeito, segon entrenador del Barça, i Gonzalo Pérez de Vargas, tercer capità de l'equip. A continuació repassem les seves declaracions durant l'esdeveniment celebrat al WiZink Center:

Fernando Barbeito:

“No ens refiem de ningú. Si ho haguéssim fet, el Club no tindria tants títols. Tenim el màxim respecte per tots els rivals i preparem cada partit amb màxima dedicació”.

“Per a nosaltres cada partit és una final, i així afrontarem aquesta Copa del Rei”.

Gonzalo Pérez de Vargas:

“Per a tots els equips i jugadors disputar una Copa del Rei a Madrid és un plaer. Comptem amb instal·lacions de luxe i sempre es crea una atmosfera maca”.

“Espero que visquem una Final a Vuit emocionat i, és clar, intentarem guanyar”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut