Barça – THW Kiel: Repetim?

Barça – THW Kiel: Repetim?

(20:45 hores, Esport3 + DAZN) El conjunt de Xavi Pascual busca dos punts clau en la Champions al Palau Blaugrana set dies després de guanyar el mateix partit a domicili

Fa set dies el Barça aconseguia una meritòria victòria a la pista del THW Kiel per 26-32 que el destacava en el liderat en solitari del grup B de la EHF Champions League. Avui, una setmana després, el duel es repeteix però en aquesta ocasió al Palau Blaugrana (20:45 hores, Esport3 i DAZN). L’objectiu és el mateix: sumar dos punts en un dels partits clàssics del segle XXI en la Lliga de Campions.

Amb el de la setmana passada ja són 26 partits els que han disputat el Barça i el THW Kiel en la màxima competició europea. Des del 2000 fins a la setmana passada. El balanç és lleugerament favorable al Barça, amb 13 victòries per 11 dels alemanys (amb 2 empats). Al Palau, però, els blaugranes han guanyat 10 dels 12 partits contra el Kiel. L'última visita dels Zebres va ser en la tornada dels quarts de final de la temporada 2016/17. Després de caure a Kiel (28-26), els blaugranes van capgirar l'eliminatòria al Palau amb una autèntica exhibició d'equip i amb una actuació històrica de Pérez de Vargas (23-18).

La situació al grup B de la Lliga de Campions converteix el partit d’aquest dijous al Palau en un duel molt important en les aspiracions blaugranes. Blaz Janc comentava en la prèvia que, en cas de victòria, l’equip faria un gran pas endavant en l’objectiu d’acabar en primera o segona posició de grup per accedir directament als quarts de final. I és que el Barça és líder amb 12 punts, i per darrere seu té al Veszprém (11 punts), que va perdre el seu partit de la jornada contra l’Aalborg (30-32). D’aquesta manera, en cas de victòria el Barça se situaria amb 14 punts, tres de marge amb la segona posició i quatre amb la tercera.

Quant a la convocatòria, Xavi Pascual ha pogut recuperar finalment a Thiagus Petrus, ja recuperat de la lesió en la musculatura intercostal. En canvi, Luka Cindric continua de baixa i no podrà jugar contra el Kiel. La baixa del croat se suma a la de Mortensen, lesionat de llarga durada. Haniel Langaro i Mamadou Diocou han quedat fora de la llista per decisió tècnica, i d'aquesta manera el tècnic ha completat la convocatòria de 16 jugadors per intentar guanyar de nou al THW Kiel. El partit es podrà seguir en directe per Esport3 i a la plataforma DAZN.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut