THW Kiel – Barça: Cop d'autoritat a Alemanya (26-32)

THW Kiel – Barça: Cop d'autoritat a Alemanya (26-32)

Extraordinària victòria blaugrana al Wunderino Arena i cop sobre la taula a la Champions, amb una grandíssima actuació de Møller sota pals

Cop d'autoritat blaugrana a Alemanya. Extraordinària victòria del Barça al Wunderino Arena davant el THW Kiel (26-32) en un triomf importantíssim per als culers, que els situa líders de grup impecables amb 12 punts, amb sis victòries en sis partits a la Champions. Una gran exhibició de Møller sota pals, sumat al bon treball defensiu i l'encert en atac, dóna dos punts d'or als de Xavi Pascual. 

Màxima igualtat des de l’inici

Les defenses han estat les protagonistes dels primers compassos del duel. I és que en els primers 9 minuts, només s’han vist tres gols (1-2) sobre la pista, gràcies a la gran intensitat i concentració defensiva de tots dos equips. A poc a poc, els gols han anat arribant, però sense cap dels dos equips aconseguint obrir escletxa.

El duel era una autèntica batalla en cada acció, amb un estira-i-arronsa constant. El Barça, amb tres gols de Pálmarsson, Aleix Gómez i Entrerríos ha aconseguit el màxim avantatge a la primera part amb un +3 (10-13), sumat a un Møller molt segur sota pals. Tot i així, finalment els culers han marxat al descans amb gol per damunt (15-16) i amb tot per decidir després d’un primer temps frenètic. 

Exhibició de Møller

La segona part ha estat absolutament blaugrana. Els culers no han deixat reaccionar al Kiel i ràpidament han agafat l'avantatge de 3/4 gols al marcador. A més, amb Møller absolutament imparable sota pals (ha acabat el matx amb 19 aturades i sent escollit MVP), els barcelonistes han seguit augmentant la diferència a l'electrònic.

Amb un bon paper de Dika Mem, Entrerríos i Frade en atac, el Barça ha arribat a guanyar de set a falta de cinc minuts (24-31), deixant el partit totalment sentenciat. Finalment, victòria contundent blaugrana (26-32), que dóna un cop sobre la taula a la Champions, demostrant el gran estat de forma. Ara, els culers intentaran seguir amb la bona dinàmica dissabte al Palau contra l'Incarlopsa Cuenca (19.30 hores). 

Fitxa tècnica

THW Kiel, 26
Barça, 32

THW Kiel: Landin (-), Ekberg (5), Weinhold (1), Duvnjak (5), Sagosen (3), Pekeler (1), Rune Dahmke (1) -set inicial-. Ehrig (-), Reinkind (3), Magnus Landin (2), Sunnefeldt (1), Wiencek (1), Quenstedt (-), Zarabec (4), Horac (-).
Barça: Møller (-), Janc (4), Mem (6), Fàbregas (3), Sorhaindo (-), Palmarsson (3), Ariño (2) -set inicial-. Pérez de Vargas (-), Entrerríos (4), Dolenec (2), N'Guessan (1), Aleix Gómez (3), Cindric (1), Àlex Pascual (-), Langaro (-), Frade (3).
Parcials: 1-2 / 3-4 / 5-6 / 9-9 / 11-13 / 15-16 (descans) 17-19 / 19-22 / 21-25 / 23-27 / 24-31 / 26-32 (final)
Àrbitres: Mirza Kurtagic i Mattias Wetterwik 
Foto: Sascha Klahn

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut