Xavi Pascual: “El Kiel ens requereix estar al 100% per guanyar”

Xavi Pascual: “El Kiel ens requereix estar al 100% per guanyar”

El tècnic blaugrana i l’extrem Blaz Janc han analitzat el partit d’aquest dijous (20:45h) contra el THW Kiel, en el qual el Barça buscarà repetir la victòria de set abans a Alemanya

El Barça ha completat aquest dimecres l’últim entrenament previ al duel contra el THW Kiel al Palau Blaugrana en la jornada 8 de l’EHF Champions League. El Clàssic europeu es trasllada a Barcelona (dijous, 20:45 hores) set dies després del triomf culer en terres alemanyes (26-32). Els blaugranes han treballat conscientment durant tota la setmana per preparar un partit que pot ser molt important per a la classificació del grup B.

Al final de l’entrenament previ Xavi Pascual i Blaz Janc han atès a Barça TV per analitzar el gran partit d’aquest dijous. L’extrem eslovè ha destacat que l’equip ha de fer “el mateix o una mica millor” que en el duel al Wunderino Arena, mentre que el tècnic culer ha destacat que espera “un partit diferent”. “Quan juguen dos equips d’aquest nivell pot passar qualsevol cosa”, afegia. Xavi Pascual, a més, ha explicat que fins a unes hores abans no podrà saber la llista definitiva de convocats, a l’espera de poder recuperar algun efectiu. Cal recordar que en l’últim partit no van poder participar Thiagus Petrus (amb una lesió en la musculatura intercostal) ni Luka Cindric (amb un esquinç del lligament lateral intern del genoll dret), a més del lesionat de llarga durada Casper Mortensen.

A continuació repassem les declaracions prèvies al Barça – THW Kiel:

XAVI PASCUAL

“Espero un partit diferent. Quan juguen dos equips d’aquest nivell pot passar qualsevol cosa i pot haver qualsevol marcador. El Kiel és un equip extraordinari i ens requereix estar al 100% si volem guanyar”.

“Hem de ser nosaltres, continuar marcant el nostre model de joc. Que hi hagi ritme, estar bé en defensa per poder córrer...aquesta ha de ser la línia. Si en atac no estem fins patirem molt en el seu contraatac i el nostre replegament”.

“Guanyar demà suposaria, a banda dels quatre punts que els treus, és el goal-average guanyat. Però hem de ser conscients que el Kiel pot venir al Palau i guanyar-nos i fer-ho de sis gols com vam fer nosaltres allà. Passi el que passi haurem de seguir treballant per buscar els nostres objectius”.

“Per a nosaltres jugar en un Palau sense gent és jugar en un Palau sense esperit, però sabem que la nostra gent no ve perquè no pot, no perquè no vulgui. Per tant, el compromís que hem de tenir amb ells és donar el 100% a la pista per tornar-los la confiança que tenen en nosaltres”.

BLAZ JANC

“El Kiel és un dels millors equips. Vam guanyar a Kiel i ho hem de repetir al Palau. Hem treballat bé aquesta setmana per a un gran partit”.

“Serà un partit dur, però estem preparats. El més important serà la nostra defensa i córrer molt”.

“A Kiel vam tenir una gran porteria i la nostra defensa va ser brillant. Demà hem de fer el mateix o una mica millor”.

“Seria molt important guanyar demà. Sabem que en cas de victòria tindríem moltes opcions d’acabar la fase de grups en primera o segona posició”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut