PRÈVIA - Els vuit motius per veure el Barça-Spurs

PRÈVIA - Els vuit motius per veure el Barça-Spurs

(21.00 hores, Movistar Liga de Campeones) L’equip tanca la fase de grups contra un rival que es juga el seu accés als vuitens de final

La fase de grups de la Champions 2018/19 arriba al seu final. I el Barça, per dotzè curs consecutiu, accedirà als vuitens de final com a campió de grup. L’últim partit de l’any en competició europea sempre és especial, i encara més si és al Camp Nou. A continuació, presentem alguns motius que conviden a seguir l’interessantíssim duel d’aquest dimarts a l’Estadi:

1) És l’últim partit de competició europea fins al mes de febrer. I és al Camp Nou.

2) Perquè el Barça va realitzar una exhibició a Wembley (2-4) en l’últim duel entre els dos equips.

3) El Barça està invicte contra el Tottenham. Serà el sisè duel entre els dos equips i el FCB suma dues victòries i tres empats contra els de White Hart Lane.

4) Messi ha guanyat el trofeu al MVP de la jornada en els tres partits de Lliga de Campions que ha disputat aquesta temporada –sis gols-.

5) A més, el capità blaugrana suma 22 gols en 29 partits contra equips de la Premier League. Cristiano Ronaldo és el segon que més n’ha marcat, amb 12.

6) Perquè el Barça buscarà acabar una fase de grups immaculada sense perdre cap partit, com la temporada passada. I ho faria en el grup que va ser assenyalat com el més difícil que va deparar el sorteig de la competició.

7) A més, el Tottenham s’hi juga la classificació. Ha de guanyar els de Valverde o igualar el resultat que aconsegueixi l’Inter contra el PSV Eindhoven.

8) Els Spurs tenen en la seva plantilla alguns dels millors jugadors d’Anglaterra com són Harry Kane –que ja va marcar a Wembley- Dele Alli o Kieran Trippier. A més, jugadors com Christian Eriksen o Erik Lamela voldran complicar les coses a la defensa culer.

Qui tampoc faltarà al Camp Nou serà l’exjugador de l’NBA i dues vegades MVP de la competició, Steve Nash. L’exbase canadenc és un gran aficionat del conjunt londinenc, ja que la seva família (pare i avi) són de la capital anglesa i van créixer molt a prop de l’antic White Hart Lane. Per aquest motiu, la llegenda dels Phoenix Suns i els Dallas Mavericks és un gran fan dels de Londres, i no s’ha volgut perdre aquest duel.

Nash ha aprofitat, a més, la seva visita al Camp Nou per conèixer el model formatiu blaugrana juntament amb l’exinternacional estatunidenc de futbol Stu Holden. Tots dos van visitar la Ciutat Esportiva per conèixer, amb més profunditat, el centre de formació del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut