Spurs-Barça: Així va ser el duel a Wembley

Spurs-Barça: Així va ser el duel a Wembley

Reviu la gran actuació blaugrana contra el Tottenham coincidint amb que els dos conjunts es tornaran a veure les cares aquest dimarts

Wembley sempre és un escenari especial per al FC Barcelona. I és que el passat dimecres 3 d’octubre, els blaugranes van tornar a escriure una nova pàgina per al rècord en aquest estadi, coincidint amb el Tottenham-Barça de la Lliga de Campions. A banda del triomf, aquest partit ens va deixar moltes mostres del joc característic del Barça. El control de la possessió i el joc de toc són dos dels aspectes que cal destacar d’aquell bon partit dels d’Ernesto Valverde. Aquest dimarts, culers i Spurs tornaran a enfrontar-se en el darrer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions (21.00h) al Camp Nou. A continuació, repassem els gols i les millors accions del primer partit entre tots dos conjunts:

Un primer duel en què els blaugranes van imposar-se per 2-4 gaudint amb la pilota als peus i amb el capità Leo Messi guiant l’equip de manera magistral. El crac argentí va oferir un recital i va culminar a la perfecció l’1-3 en una aplicació a la perfecció de l’ADN Barça. Una diana aconseguida després de 22 passades en gairebé un minut. Reviu aquest gol d’autèntica meravella:

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut