Nou rècord per a Leo Messi, que ja ha marcat contra 35 rivals diferents a la Lliga

Nou rècord per a Leo Messi, que ja ha marcat contra 35 rivals diferents a la Lliga

Després del seu gol contra el Las Palmas, l’únic equip al qual encara no havia pogut batre a la Lliga, l’argentí iguala a Raúl i es converteix en el jugador que ha aconseguit marcar contra més equips diferents en tota la història de la competició

Leo Messi segueix fent història. I sembla que mai es cansi. Era un dels reptes de l’argentí per al 2017, i ja el pot tatxar de la llista. I és que el gol del ‘10’ blaugrana contra el Las Palmas no només va significar el 2-0 del duel, sinó que va tenir un significat especial. Perquè amb aquesta diana, Messi va aconseguir batre l’únic rival de Primera contra el que encara no havia pogut marcar. Però és que a més, després d’haver marcat contra 35 equips diferents a la Lliga, iguala el rècord històric que fins aquest dissabte tenia Raúl González.

Un gol que referma que Leo Messi es troba en una estat de forma excepcional. Perquè l’argentí ha vist porteria en els darrers 8 partits que ha disputat, entre la Lliga, la Copa, la Lliga de Campions i l’amistós jugat a Doha. El proper repte és marcar en més de deu duels oficials de forma consecutiva, ratxa que va assolir entre el desembre del 2012 i el gener del 2013.

A més a més, el partit contra el Las Palmas (5-0) va deixar les següents dades destacades.

- Aleix Vidal fa el seu primer gol oficial amb la samarreta del FC Barcelona, després de 20 partits disputats. Ho va fer després de rebre una assistència d’Alcácer i un gran partit. I és que el de Puigpelat va ser el futbolista del primer equip que va participar en més jugades, amb un total de 55. 

- Arda Turan segueix en estat de gràcia. Amb el 4-0 contra el Las Palmas, la diana número 500 en aquesta edició de la Lliga, el turc ja suma 7 gols en els últims sis partits en què ha participat. Va fer tres gols contra Borussia Mönchengladbach, tres més contra Hércules i un contra els canaris. Amb un total de 12 gols en totes les competicions, Arda es troba en la seva millor temporada en la faceta realitzadora.

- Messi i Suárez, Pitxitxis de Primera. Els dos jugadors del FC Barcelona, titulars contra el Las Palmas, van fer tres dels cinc gols de l’equip. Suárez va posar l’1-0 i el 3-0, mentre que Messi va fer el 2-0. Tots dos sumen 14 gols i ocupen la primera posició de la taula de màxims realitzadors de la Lliga.

- Els 5 gols que el Barça va marcar van arribar en un total de 10 rematades entre els tres pals. Això demostra que els blaugrana van tenir una gran eficàcia, i això que Javi Varas va fer un excel·lent partit, amb cinc aturades de mèrit.

- El Barça suma 11 partits sense perdre a la Lliga. L’última derrota data del 2 d’octubre, contra el Celta, a Balaídos (4-3). Des de llavors, els de Luis Enrique sumen 7 victòries i 4 empats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut