La UD Las Palmas, el següent repte golejador de Leo Messi

La UD Las Palmas, el següent repte golejador de Leo Messi

L'argentí ha marcat als 34 equips que han jugat a Primera Divisió des que ell juga al Barça, i només li queda el rival que aquest dissabte visita el Camp Nou

Leo Messi afronta aquest dissabte un nou repte a la seva carrera: marcar a tots els equips de Primera Divisió. Després de marcar al Leganés a la quarta jornada de la Lliga, la UD Las Palmas és l’únic equip que mai ha estat golejat pel crac argentí. Si aquest dissabte el ‘10’ blaugrana aconsegueix anotar un gol contra el conjunt canari, ampliarà fins a 35 les víctimes dels seus gols.

Per tant, Leo Messi pot estrenar aquest dissabte el seu compte golejador contra el Las Palmas, després de no haver-ho pogut fer el curs 2015/16. I és que el davanter del Barça va tenir la temporada passada la primera oportunitat de batre la porteria de l’equip de Quique Setién, però en el partit de la primera volta al Camp Nou l’argentí va caure lesionat al minut vuit, i a la segona volta van ser Neymar Jr i Suárez els golejadors de la victòria per 1-2 a l’estadi de Gran Canària. No obstant això, l’astre argentí sí que sap el que és superar Javi Varas, actual porter del conjunt canari, el qual ha aconseguit batre en tres ocasions –dues com a porter del Sevilla i una com a porter del Celta.

En aquesta línia, els porters que més gols han rebut de l’astre argentí són Diego Alves (València), Andrés Fernández (ara al Vila-real, abans a l’Osasuna i el Granada) i Toño (Rayo Vallecano), amb 19, 15 i 12 gols, respectivament. Per altra banda, si ens endinsem en els 34 equips que fins ara ha golejat Messi a la Lliga, els que més han patit la punteria del ‘10’ són l’Atlètic de Madrid i el Sevilla, amb 21 gols cadascun. Els altres equips que més han sofert els gols del segon capità blaugrana són l’Osasuna (19), el València (19), el Deportivo (17), el Rayo Vallecano (16), l’Espanyol, el Llevant (15) i, finalment, el Reial Madrid, amb 14 gols en 21 enfrontaments.

Recorda, amb aquest vídeo, el primer gol de Leo Messi a cada un dels 34 equips que ha aconseguit batre!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut