Iniesta:

Iniesta: "Serà una eliminatòria apassionant i difícil"

El capità blaugrana també ha destacat: "La Juventus és un gran bloc que, a més, té jugadors que poden marcar la diferència"

El capità del FC Barcelona, ​​Andrés Iniesta, ha valorat el sorteig que ha emparellat el club blaugrana amb la Juventus als quarts de final de la Lliga de Campions. El crac culer ha destacat: "Serà una eliminatòria apassionant, difícil i molt bonica. Ens enfrontarem a un grandíssim equip i amb molt bons jugadors. Ens exigirà fer dos grans partits per estar a la següent ronda".

A més, el '8' blaugrana ha assegurat: "La Juve segueix una línia molt bona en els darrers anys, té un grandíssim entrenador que està fent les coses bé des de fa temps, és líder sòlid a la seva lliga i a la Champions estan fent les coses molt bé". "A més d'aquest bloc típic d'equips italians, té jugadors que marquen les diferències, dels millors en totes les línies, amb un nivell molt alt. Serà una eliminatòria difícil, però amb les nostres armes intentarem que la balança caigui de la nostra part", ha afegit.

Finalment, ha recordat l'últim enfrontament davant els italians: "Per a nosaltres és un record molt bonic, un altre triplet que vam aconseguir. Ells han canviat jugadors, nosaltres també alguns, i no tindrà gaire a veure amb aquell partit, però igualment seran matxs difícils com aquella final".

També ha parlat del retrobament amb un excompany, Dani Alves: "Serà un bonic retrobament amb Dani, un jugador amb el qual hem viscut molts anys i hem compartit grans coses", ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut