Ousmane Dembélé, nou jugador del FC Barcelona

Ousmane Dembélé, nou jugador del FC Barcelona

Arribarà diumenge i dilluns passarà el reconeixement mèdic, signarà el contracte i serà presentat oficialment

El FC Barcelona i el Borussia Dortmund han arribat a un acord per al traspàs d’Ousmane Dembélé per 105 milions d’euros més variables.

El jugador signarà contracte per a les properes cinc temporades i tindrà una clàusula de rescissió del contracte de 400 milions d’euros.

Dembélé arribarà diumenge a Barcelona i dilluns passarà el reconeixement mèdic, signarà el contracte i serà presentat oficialment. Pròximament us detallarem el programa previst amb motiu de la presentació d’Ousmane Dembélé com a nou jugador del primer equip de futbol.

Velocitat, desequilibri i polivalència

Ousmane Dembélé, nascut a Vernon (França) el 15 maig del 1997, és un dels millors jugadors joves del món. L’extrem francès destaca per la seva gran velocitat, desequilibri i polivalència, i arriba al FC Barcelona després d’haver demostrat la seva gran qualitat tant al Rennes com al Borussia Dortmund. Pot jugar a totes dues bandes de l’atac blaugrana, i es caracteritza per tenir una gran facilitat de regat (la campanya passada va ser el jugador amb més regats aconseguits de tota la Bundesliga, amb un total de 103).

El jove de 20 anys ha disputat un total de set partits amb la selecció absoluta francesa, en què ha coincidit amb els culers Samuel Umtiti i Lucas Digne, i s’ha convertit ara en el tercer francès de la plantilla actual. L’últim curs, Dembélé va anotar 10 gols en 49 partits, i a més va ser el tercer màxim assistent d'Europa amb un total de 20 assistències de gol en totes les competicions. Sens dubte, un jugador decisiu i amb un talent innat que el converteix en un dels millors jugadors del continent. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut