Ousmane Dembélé rep l’alta mèdica

Ousmane Dembélé rep l’alta mèdica

Després d’un procés de recuperació, l’extrem francès de 20 anys, que es va fer una lesió al bíceps femoral de la cuixa esquerra fa tres mesos i mig, ja està disponible per a Ernesto Valverde

El retorn d’Ousmane Dembélé als terrenys de joc cada cop és més a prop. De fet, aquest dimarts ja ha rebut l’alta mèdica per part dels Serveis Mèdics del Club i, per tant, Ernesto Valverde ja pot comptar amb el francès. El futbolista de 20 anys, doncs, podrà tornar a vestir-se de curt tres mesos i mig després de la ruptura del tendó del bíceps femoral de la cuixa esquerra que es va fer contra el Getafe, el passat 16 de setembre.

Tot i requerir operació quirúrgica a Finlàndia, l’extrem ràpidament va començar un procés de recuperació que finalitza aquest dimarts 2 de gener. I és que fa setmanes que es pot veure Dembélé fent treball específic sobre els camps de la Ciutat Esportiva, però va ser el passat 6 de desembre quan va començar a participar en els rondos amb la resta del grup.

Ara, el jugador podrà tornar a demostrar el seu futbol. Abans de la lesió, Dembélé va jugar contra l’Espanyol i la Juventus els seus primers partits com a blaugrana. Malgrat els seus pocs minuts disputats, contra els blanc-i-blaus ja va registrar la seva primera assistència a Suárez, en el cinquè gol del FC Barcelona en el derbi. Així doncs, #DembeleIsBack ja és una realitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut