FC Barcelona - Granada: Ocasió d'or per a seguir escalant

FC Barcelona - Granada: Ocasió d'or per a seguir escalant

Els blaugranes busquen la tercera victòria consecutiva a la Lliga contra el penúltim classificat i sabent que podrien retallar tres punts respecte a la segona posició

El FC Barcelona vol continuar amb la línia ascendent que està demostrant en els últims partits de Lliga. Els de Xavi Hernández busquen la tercera victòria consecutiva a la competició domèstica contra el Granada, el penúltim classificat. El duel, que es juga aquest diumenge a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (21.00h, M+ LaLiga), és transcendental pels blaugranes per poder sumar tres punts més i continuar amb la persecució de les posicions capdavanteres. De fet, la victòria del Reial Madrid contra el Girona fa que no puguin retallar distàncies amb el líder, però sí que ho farien amb la segona posició que ocupin els gironins i que donaria accés a la pròxima edició de la Supercopa d'Espanya.

En el duel de la primera volta al Nou Estadi de Los Cármenes, blaugranes i granadins van empatar a dos en una nova remuntada dels de Xavi Hernández. De fet, el Granada es va posar 2-0 a la mitja hora de partit després d'un doblet de Bryan Zaragoza, traspassat ja al Bayern de Múnic, però els culers van capgirar el resultat i van arribar a marcar el gol de la victòria als instants finals, tot i que va ser anul·lat per un fora de joc posicional de Ferran Torres.

La convocatòria de Xavi Hernández

Xavi Hernández ha recuperat dos jugadors molt importants, com són Marc-André ter Stegen i Raphinha. L'alemany i el brasiler han rebut l'alta mèdica i estan disponibles per al tècnic egarenc. Així, s'han convocat 20 jugadors per al partit contra el Granada. La llista completa la formen: Ter Stegen, João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, Christensen, Fermín, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Lamine Yamal, M. Casadó, Kochen, Cubarsí, Pau Víctor, Marc Guiu i H. Fort.

El Granada, amb la necessitat de sumar

El conjunt andalús arriba a l'Estadi Olímpic Lluís Companys en la penúltima posició de la Lliga i amb l'obligatorietat de sumar tant sí com no per no despenjar-se de la lluita per la salvació. A hores d'ara, el Granada es troba a vuit punts de l'últim equip que està fora de les posicions de descens, el Mallorca, ja que només han guanyat dos partits aquesta temporada. A principis d'any van aconseguir la segona victòria del curs a casa, però d'ençà del triomf contra el Cadis només han sumat un punt més.

Per poder lluitar aquesta situació, els granadins han fet feina als despatxos i s'han convertit en l'equip amb més fitxatges durant aquest mercat d'hivern, amb fins a 10 cares noves al vestidor. Un registre històric en aquesta finestra de traspassos. Dos porters, dos centrals, un lateral esquerre, un pivot, dos extrems esquerres, un extrem dret i un davanter centre han aterrat a Granada amb l'únic objectiu de salvar la categoria. Tot i això, els andalusos també han perdut la seva estrella: Bryan Zaragoza. El malagueny ha hagut de posar rumb al Bayern de Múnic abans d'hora i ha deixat una mica orfe l'atac granadí.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut