Ter Stegen i Raphinha, les grans novetats de la convocatòria

Ter Stegen i Raphinha, les grans novetats de la convocatòria

Xavi Hernández ha desvelat els jugadors que estaran disponibles per al xoc contra l'equip andalús, amb les grans novetats del porter i l'extrem, ja recuperats de les seves lesions

Després dels triomfs contra Osasuna i Alabès, el Barça vol la tercera victòria consecutiva, per així acabar de refermar el gran estat anímic i de forma pel qual passa el conjunt blaugrana. Un triomf a casa contra el Granada els posaria a només tres punts de la segona plaça que ocupa el Girona, que va caure en la seva visita al Santiago Bernabéu..

En un partit tan crucial per als interessos culers, Xavi Hernández podrà comptar amb dues peces claus per a l'equip: Marc-André ter Stegen i Raphinha. Els retorns del mur alemany i de l'incisiu atacant brasiler, seran les noves armes per a un equip en creixement. El tècnic egarenc, però, a part dels lesionats, tampoc podrà comptar amb Vitor Roque, que complirà la sanció corresponent a la doble groga vista contra l'Alabès.

Així doncs, amb les recuperacions per a la causa de Ter Stegen i Raphinha, Xavi ha conclòs la següent llista de convocats: Ter Stegen, João Cancelo, R. Araujo, I. Martinez, Pedri, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, Christensen, Fermín, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Lamine Yamal, M. Casadó, Kochen, Cubarsí, Pau Víctor, Marc Guiu i H. Fort.

Ter Stegen, gairebé tres mesos després

El porter alemany farà el seu retorn als terrenys de joc, després que caigués lesionat amb Alemanya a l'última aturada de seleccions del novembre. Una lesió a l'esquena l'ha mantingut apartat de tota acció durant tot aquest temps. Xavi podrà comptar, per fi, amb l'MVP de la passada temporada a la Lliga. El retorn de Ter Stegen aportarà l'experiència necessària i el criteri sota pals en el tram clau d'aquest curs.

Raphinha, més recursos ofensius

L'extrem brasiler tornarà a vestir de blaugrana al cap d'un mes de la seva lesió. Fins a vuit partits s'ha perdut el número '11' del Barça, arran la lesió muscular soferta contra l'Osasuna a les semifinals de la Supercopa d'Espanya. Raphinha serà providencial a la banda dreta, juntament amb Lamine Yamal. Una bala més en atac per a un Barça que necessitarà una gran varietat de recursos ofensius aquests pròxims mesos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut