PRÈVIA | FC Barcelona - Celta Vigo: Més fam de victòria

PRÈVIA | FC Barcelona - Celta Vigo: Més fam de victòria

Els blaugranes buscaran la cinquena victòria en Lliga en la visita del conjunt de Rafa Benítez

Tornen a encendre’s els focus de l’Estadi Olímpic Lluís Companys per tercer cop consecutiu. En aquesta ocasió, l’equip dirigit per Xavi Hernández buscarà tancar el cicle de tres partits consecutius a casa amb victòria davant el Celta. El matx, corresponent a la sisena jornada de lliga, començarà a les 18.30 hores.

El Barça com a local, un fortí

L’Estadi Olímpic Lluís Companys està sent una assegurança de victòries en aquest primer tram de temporada per als culers. Tres triomfs en tres partits; el darrer en l'estrena de la Champions. En la mateixa línia, també han estat alegres els partits disputats contra el Celta en terres barcelonines. Des del primer partit de Lliga que van jugar el Barça i el Celta -el 10 de desembre de 1939- els gallecs només han sortit victoriosos en tres ocasions. El precedent més recent és el de la temporada 2020/21.

De les 57 visites del Celta, 43 han acabat amb victòria, onze amb empat i només tres han estat derrotes. Els balanços de gols afavoreixen notablement als culers amb 152 a favor i 46 en contra. 

Araujo, novetat en la convocatòria 

Els 21 jugadors convocats per al duel d’aquest dissabte són els següents: Ter Stegen, João Cancelo, Balde, Araujo, Íñigo Martínez, Gavi, Ferran, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Marcos Alonso, Oriol Romeu, Sergi Roberto, De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal i Fermín. Amb Araujo com a principal novetat després d’haver rebut l’alta mèdica. 

Xavi vol el sis de sis

Des que el tècnic de Terrassa s’asseu a la banqueta del Barça, només ha aconseguit superar les sis victòries consecutives en una sola ocasió: entre els mesos de gener i febrer d’aquest any.

Ara per ara, ha encadenat cinc victòries en tres ocasions. En cas de batre als gallecs, Xavi signaria la seva segona millor ratxa com a entrenador blaugrana. Sens dubte, la millor manera per celebrar la seva recent renovació fins al 2025

Sense lloc per a la relaxació

El Celta aterrarà a Barcelona classificat en la setzena posició amb quatre punts. No obstant això, cal vigilar, ja que els de Rafa Benítez han sumat els quatre punts com a visitants, amb un empat contra la Reial Societat i una victòria contra l’Almeria. Així doncs, els gallecs esperen generar un cop d’efecte amb el partit contra el FC Barcelona i sumar el segon triomf de la temporada. 

D'aquesta manera, el Barça saltarà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys amb els cinc sentits posats. L'objectiu no és altre que sumar, de nou, la victòria. 

3200x2000-mapa_accessibilitat

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut