Marcos Alonso renova el seu contracte fins al 2024

Marcos Alonso renova el seu contracte fins al 2024

La clàusula de rescissió del defensa queda fixada en 50 milions d’euros

El FC Barcelona i el jugador Marcos Alonso han arribat a un acord per renovar el seu contracte fins al 30 de juny del 2024. La clàusula de rescissió queda fixada en 50 milions d’euros.

 

L'acte de renovació del defensa blaugrana ha tingut lloc aquest divendres a les oficines de l’Spotify Camp Nou amb la presència del president Joan Laporta, el vicepresident primer, Rafa Yuste, el vicepresident de l’Àrea Econòmica, Eduard Romeu, el director de Futbol, Mateu Alemany, i el director esportiu Jordi Cruyff.

19 partits com a culer

Aterrat el 2 de setembre a Barcelona, Marcos Alonso va debutar com a blaugrana vuit dies després. Ho va fer en Lliga al camp del Cadis (0-4). Amb el 17 a l’esquena, el defensa esquerrà va entrar al minut 78 i es va situar en la posició de lateral esquerra. Una demarcació que va veure el seu primer gol com a barcelonista. Va ser a la Champions League contra el Viktoria Pilsen (2-4)

La seva segona diana com a culer arribaria en una nova posició. Perquè mostrant solvència defensiva i seguretat en la construcció del joc, Marcos Alonso ha passat a desenvolupar-se en la posició de central. Des de l’eix de la rereguarda culer, el 17 va anotar el seu segon gol. Va arribar després d’un potent de cap en el derbi contra l’Espanyol a l’Spotify Camp Nou (1-1)

Dos gols en 19 partits són el seu primer balanç com a culer. Enaltit també amb el títol de la Supercopa, que va obrir el palmarès d'un renovat Marcos Alonso. 

202301_Marcos_Alonso_Renovacio_Imatge_Noticia_3200x2000_01

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut