Leo Messi tanca el cercle

Leo Messi tanca el cercle

Amb la consecució del Mundial, el crac argentí ha assolit tots els títols que podia aconseguir com a jugador professional | FOTOS: FIFA.COM

Leo Messi continua omplint pàgines i pàgines d’història. I és que amb la consecució del Mundial, l’astre argentí no deixa de trencar rècords i aconsegueix assolir tots els títols als quals podia optar com a jugador de futbol professional. Messi ha demostrat, una vegada més, perquè és un dels millors jugadors de la història del futbol i ara ho pot confirmar amb una Copa del Món a les seves mans.

mini_1450105000

La victòria de l’Argentina contra França ha alçat l’albiceleste com a campiona del món. Tant en la final, on ha fet dos gols i ha fet el seu llançament de penal a la tanda, com en tot el recorregut durant el campionat, Leo Messi ha estat un dels jugadors clau perquè la selecció argentina es coronés amb aquest prestigiós trofeu. De fet, ha marcat a la fase de grups però també a vuitens, a quarts, a semis i a la final. De fet, ha estat escollit MVP del Mundial. 

I és que la Copa del Món era l’únic títol que li faltava a Lionel Andrés Messi. Amb la selecció, el crac argentí ja acumulava la medalla d’or dels Jocs Olímpics del 2008 i la Copa Amèrica del 2021. I, finalment, amb aquesta consecució, el crac argentí tanca el cercle després d’una carrera brillant al Barça on ho va guanyar absolutament tot, tan a nivell individual com d’equip.

L'home rècord del Barça

Leo Messi és una llegenda del FC Barcelona. L’astre argentí conglomera els principals rècords de la història del club. El “10” pot presumir de ser el futbolista amb més partits jugats, amb més gols marcats, amb més títols al seu palmarès i amb més victòries de tota la història del Barça. Els seus rècords, però, van molt més enllà del mateix Club, ja que que transcendeixen a escala estatal, europea i fins i tot mundial. 

 

Messi, durant la seva etapa al Barça, va aconseguir tots els títols possibles amb la samarreta blaugrana. El palmarès de l’argentí és extens amb 35 títols: 4 Champions, 10 Lligues, 7 Copes del Rei, 3 Mundials de Clubs, 3 Supercopes d’Europa i 8 Supercopes d’Espanya.

A escala individual, l’argentí ha estat l'únic jugador a la història que en una mateixa temporada (2009/10) guanya Pilota d’Or, FIFA World Player, Trofeu Pitxitxi i Bota d’Or. De fet, també és el jugador amb més Pilotes d’Or (7) i amb més Botes d’Or (6). A més, també és el màxim golejador de la lliga espanyola amb 474 gols en 520 partits. I ha estat l’únic jugador en marcar 50 gols a la competició domèstica en una única temporada.

En definitiva, una carrera plena d’èxits i rècords culminada amb la consecució de la Copa del Món. El títol definitiu per a una llegenda eterna.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut