PRÈVIA - Barça-Almeria: Molt més que un partit

PRÈVIA - Barça-Almeria: Molt més que un partit

L'Spotify Camp Nou acomiada aquest dissabte, contra l'Almeria, una llegenda del Club, que ha guanyat 30 títols i ha estat un fix a l'eix de la defensa del millor Barça de la història

Torna la Lliga i ho fa amb un partit molt especial. El d'aquest dissabte serà el darrer partit de Gerard Piqué a l'Spotify Camp Nou tal i com va anunciar el defensa blaugrana a través de les seves xarxes socials. El cinquè jugador amb més partits en la història del FC Barcelona, el segon defensa més realitzador del Barça i el primer defensa més anotador a la Champions League disputarà el darrer partit a l'Estadi.

Després d'acomiadar-se de la Champions amb un triomf els blaugrana ja encaren les dues darreres jornades de la competició domèstica abans de l'aturada pel Mundial de Qatar. El primer repte serà imposar-se aquest dissabte a l'Almeria a l'Spotify Camp Nou (21.00 hores).

El rival

L'Almeria arriba al partit després de caure golejat en la seva visita a l'Athletic Club (4-0) i de sumar abans els tres punts a casa davant el Rayo Vallecano (3-1). El conjunt dirigit per Rubi és tretzè ala classificació amb 13 punts en el seu retorn a Primera després de l'ascens aconseguit el darrer curs. 

El conjunt andalús té a Bilal Touré com a referent ofensiu, amb tres dianes. En defensa l'Almeria és un dels conjunts més golejats de la categoria, amb 20 dianes encaixades en les 12 jornades disputades. 

El Barça

Els de Xavi arriben al matx amb la intenció de mantenir la seva bona dinàmica a la competició domèstica i seguir optant a les posicions capdavanteres. Per fer-ho buscaran els tres punts davant l'afició culer. 

Un matx per al qual Xavi Hernández ha convocat 22 culers. Una llista que la formen: Ter Stegen, Bellerín, Piqué, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, F. De Jong, Raphinha, Eric, Iñaki Peña, Balde, M. Casadó, Gavi, Pablo Torre, Chadi Riad i Arnau Tenas. El 15 i el 24 han rebut l'alta mèdica. 

Homenatge a Piqué

El Club ha preparat una sèrie d’accions que serviran per retre homenatge a Gerard Piqué. La primera de les activitats tindrà lloc minuts abans del Barça-Almeria, quan es desplegui una lona amb la paraula ‘Sempr3’, fent un joc de paraules amb l’històric dorsal ‘3’ del defensa, que lluirà sobre la gespa de l’Spotify Camp Nou. A més, els jugadors del FC Barcelona saltaran al camp amb el nom de 'Piqué' escrit a cadascuna de les seves samarretes, a més del ja esmentat ‘Sempr3’ també al pit, en homenatge al central blaugrana, i també el videomarcador de l'Spotify Camp Nou projectarà un vídeo en homenatge al '3' culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut