Els detalls de l’homenatge a Gerard Piqué

Els detalls de l’homenatge a Gerard Piqué

Aquest dissabte es duran a terme diverses activitats per acomiadar per la porta gran Gerard Piqué, futbolista del primer equip culer des del 2008

Gerard Piqué viurà aquest dissabte un dia molt especial. El central blaugrana, que va anunciar el passat dijous que deixa el FC Barcelona, jugarà contra l'Almeria el que serà el seu darrer partit a l'Spotify Camp Nou. 

El Club ha preparat una sèrie d’accions que serviran per retre homenatge a un futbolista que ha defensat els colors del primer equip del Barça durant els últims 14 anys i mig. Des del 2008, ha disputat 615 partits oficials i ha guanyat 30 títols al Club, convertint-se en una llegenda del barcelonisme.

La primera de les activitats tindrà lloc minuts abans del Barça-Almeria, quan es desplegui una lona amb la paraula ‘Sempr3’, fent un joc de paraules amb l’històric dorsal ‘3’ del defensa, que lluirà sobre la gespa de l’Spotify Camp Nou. 

Instants després, els jugadors del FC Barcelona saltaran a escalfar al camp amb el nom de 'Piqué' escrit a cadascuna de les seves samarretes, a més del ja esmentat ‘Sempr3’ també al pit, en homenatge al central blaugrana.

També el videomarcador de l'Spotify Camp Nou projectarà un vídeo en homenatge al que és el cinquè jugador amb més partits en tota la història del Club, en una jornada que s'espera molt emotiva i especial per al barcelonisme.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut