Marcos Alonso i Pablo Torre s’estrenen com a golejadors blaugranes

Marcos Alonso i Pablo Torre s’estrenen com a golejadors blaugranes

Amb els seus dos gols contra el Viktoria Pilsen, l’equip blaugrana acumula 13 jugadors que han vist porteria aquesta temporada

Marcos Alonso i Pablo Torre ja han estrenat el seu compte golejador com a jugadors del FC Barcelona. En el darrer partit a Txèquia, el defensa va obrir la llauna i el jove migcampista va marcar el darrer gol del partit, convertint-se així en el 12è i 13è jugador en perforar la porteria contrària aquesta temporada.

Marcos Alonso es va estrenar per partida doble en el partit contra el Viktoria Pilsen. El jugador no tan sols va marcar el seu primer gol amb el Barça, sinó que també ho va fer a la Champions League. Al minut sis de partit, després d’un xut creuat d’Ansu Fati, el madrileny va enviar la pilota al fons de la porteria després d’un refús de la defensa txeca. Fins el dia d’avui, Marcos Alonso només havia estat capaç de marcar en competicions europees a Europa League, dos amb el Chelsea i un amb la Fiorentina. El seu darrer gol el va marcar el 19 de maig de la temporada passada quan era jugador del Chelsea, en un duel contra el Leicester al minut 35.

L'altre futbolista que no oblidarà el partit a Txèquia és Pablo Torre. El jove migcampista, no tan sols va formar part per primera vegada de l’onze inicial, sinó que també es va apuntar el seu primer gol com a blaugrana. Després d’una gran desmarcada, el migcampista va rematar amb l’esquerra una passada de Raphinha que va suposar el quart gol culer.  Malauradament, en la mateixa acció, el de Cantàbria va notar unes molèsties que van obligar a substituir-lo per Álvaro Sanz al darrer terç de partit. El darrer gol que va marcar va ser la temporada passada amb el Racing de Santander en un duel contra el Rayo Majadahonda al minut 70 en completar un hat-trick.

13 golejadors diferents

D'aquesta manera, el FC Barcelona acumula ja un total de 13 golejadors diferents aquesta temporada, entre totes les competicions disputades. L’extensa llista de jugadors l’encapçala Lewandowski amb 18 gols, seguit de Ferran amb cinc, de Dembelé amb quatre, d’Ansu amb tres, Pedri i Sergi Roberto amb dos i finalment, De Jong, Eric, Raphinha, Marcos Alonso, Kessié, Memphis i Pablo Torre amb un. L’equip ocupa una de les posicions capdavanteres a la competició domèstica, en una classificació liderada per la Real Societat amb 14 golejadors, seguit pel Barça i el València amb 13.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut