Barça – Celta: Amb l'objectiu de mantenir el liderat

Barça – Celta: Amb l'objectiu de mantenir el liderat

Els blaugranes reben al conjunt gallec amb la voluntat d’oblidar la desfeta a la Champions League i prolongar la ratxa de victòries a la Lliga

Oportunitat per aixecar-se. Després de la derrota patida el passat dimarts contra l’Inter de Milà a domicili en la tercera jornada de la Champions League, el FC Barcelona encara una nova jornada de Lliga amb la voluntat de refer-se i donar continuïtat al bon moment que està vivent a la competició domèstica per tal de reforçar la primera posició conquerida en la jornada anterior.

Per fer-ho, el Barça haurà de superar aquest vespre, a partir de les 21:00 hores, al Celta de Vigo d’Eduardo Coudet, que arriba al duel instal·lat en l’11a posició de la taula classificatòria amb 10 punts, nou menys que el Barça. A banda de tot això, el duel també suposarà el retrobament amb tres exculers: Denis Suárez, Carles Pérez i Òscar Mingueza. Aquests dos últims tornaran a l’Spotify Camp Nou per primera vegada com a rivals després d’incorporar-se al club ‘celeste’ aquest passat estiu.

Els precedents

Des de fa unes temporades, els Barça – Celta són sinònims de gols i partits espectaculars. Tant és així que, si repassem les darreres vuit visites del conjunt gallec a l’Spotify Camp Nou, la mitjana de gols anotats entre ambdós equips és superior a quatre. En aquest sentit, el duel gaudirà de l’enfrontament de dos dels màxims golejadors de l’actual lliga: Robert Lewandowsi (9) i Iago Aspas (5); situació que reforçarà, encara més, l’atractiu d’aquest matx.

A més, cal destacar també els resultats d’aquests últims vuit partits entre culers i ‘celtiñas’ disputats en territori català són clarament favorables als locals. I és que els barcelonins han aconseguit derrotar als viguesos en sis ocasions. Els altres dos enfrontaments s’han resolt amb un empat i un triomf visitant. En la darrera visita dels homes d’Eduardo Coudet al feu blaugrana el resultat va ser una contundent victòria barcelonina (3-1) gràcies al doblet d’Aubameyang i al gol de Memphis.

Un rival en la cerca d'entrar a posicions europees

El Celta de Vigo d’Eduardo Coudet ha començat la jornada vuit de Lliga instal·lat a l’11a posició, empatat a 10 punts amb el Rayo Vallecano i el València. D’aquesta manera, els gallecs arriben al duel amb l’objectiu de donar continuïtat al sòlid triomf assolit al camp del Reial Betis (0-1) i acostar-se a les posicions que donen accés a competició europea la temporada vinent.

Entrenador: Eduardo Coudet
Balanç a la Lliga: 3V-1E-3D
Màxim golejador: Iago Aspas (6 gols)
Exculers a l'equip: Carles Pérez, Òscar Mingueza i Denis Suárez. 

1250x750-HORARIS_INTERNACIONALS-celta-9_10_22

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut