Inter - Barça: Amb les mans buides (1-0)

Inter - Barça: Amb les mans buides (1-0)

Els blaugrana no troben el camí del gol i es veuen superats per un gol de Çalhanoglu

Superats per la mínima davant l'Inter. El Barça s’ha vist superat en la seva visita a San Siro (1-0). Després d’una primera meitat sense gaire perill ofensiu el conjunt italià ha fet bo el gol de Çalhanoglu en el darrer sospir. A la represa els de Xavi han buscat l’empat, però sense fortuna tot i la insistència culer.

 

Domini sense ocasions

Després del minut de silenci per la tragèdia de l’Estadi de Kanjuruhan a Indonèsia la primera arribada de perill ha estat per a l’Inter. Çalhanoglu ha posat a prova Ter Stegen, que ha evitat qualsevol ocasió de perill. Marcos Alonso ha estat un dels homes més actius en aquest inici de matx. 

Els blaugrana tenien el control de la possessió, però les arribades de perill eren insuficients per superar Onana. Dembélé ha firmat una bona jugada individual que ha acabat amb la rematada de Raphinha. El davanter francès ha estat el protagonista d’una clara acció de perill als 37 minuts de joc, però la rematada final s’ha estavellat al lateral de la porteria. Just en el temps afegit de la primera meitat ha arribat el gol de l’Inter. Çalhanoglu ha enviat un xut sec i ras per superar a Ter Stegen i situar l’1-0.

Insistència culer

El Barça ha buscat l’empat amb atacs llargs, però els blaugrana es topaven una i altra vegada amb la defensa local. Dembélé ha enviat una pilota al pal en una bona acció entre Raphinha i Gavi. 

El Barça tenia el control i tenia l’Inter cada vegada més enrere, fins que Pedri ha situat l’empat en una centrada de Dembélé. Però finalment el VAR ha anul·lat l’acció per mans d’Ansu Fati. 

L’Inter ha sabut tancar-se bé al darrere, davant un Barça que tocava i tocava amb paciència però sense trobar el forat per empatar el matx. I el conjunt italià ha buscat el segon gol de la nit al contraatac, però la defensa culer s’ha mostrat molt segura. El VAR ha decidit que no hi havia penal per unes possibles mans de Dumfries i el matx ha acabat amb l'1-0 que suposa la segona derrota culer en tres partits aquest curs a la Champions League. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut