Lewandowski i Aspas, cara a cara

Lewandowski i Aspas, cara a cara

Els dos davanters es troben entre els màxims realitzadors de la competició amb nou i cinc gols respectivament

Duel del gol. Aquest diumenge el Camp Nou viurà una nova jornada de Lliga amb el Barça-Celta. Un partit en el quals els de Xavi buscaran mantenir el liderat de la competició domèstica. Però també es viurà un duel entre dos dels grans golejadors de la Lliga: Robert Lewandowski i Iago Aspas.

Dos jugadors que es troben entre els màxims realitzadors de la competició una vegada s'han disputat set jornades. Però aquest fet no és aïllat, ja que Aspas va ser el tercer màxim realitzador de la Lliga el curs passat amb 17 dianes. Unes xifres que porta diverses temporades mantenint i que demostren el seu gran olfacte golejador.

Un instint que també té Lewandowski en el seu ADN, ja que al Bayern de Munic en va marcar 35 el darrer curs a la Bundesliga. A més, el davanter culer és el màxim realitzador de l'actual Lliga per davant de Borja Iglesias (6) i el mateix Iago Aspas i Vinicius (5). 

Registres estratosfèrics

Si ens fixem en les dades d'ambdós jugadores aquest curs a la Lliga reafirmen que el gol forma part del seu ADN. Iago Aspas (555') i Robert Lewandowski (539') han disputat gairebé els mateixos minuts a la competició domèstica. Pel que fa als gols el davanter culer ha firmat els seus nou gols en 19 rematades a porteria, 16 amb la dreta, dos amb l'esquerra i una de cap. Però no tan sols això, la qualitat i visió de joc del polonès han servit per donar dues assistències de gol.

Un cas semblant és el d'Aspas que els seus cinc gols han arribat en set xuts a porteria. Entre aquestes rematades sis han estat amb la cama esquerra i un amb la dreta. Aspas també ha repartit una assistència. Uns números d'autèntics cracs que auguren un gran partit al camp i amb gols i espectacle. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut