Lewandowski i Haaland es tornen a veure les cares

Lewandowski i Haaland es tornen a veure les cares

El partit solidari Barça - City generarà el vuitè precedent d’encreuament entre els dos davanters amb un balanç molt favorable per al polonès

Lewandowski i Haaland es tornaran a veure les cares, però amb diferents samarretes. El davanter polonès ha decidit vestir la samarreta blaugrana, mentre que el noruec la del Manchester City. Però tot continua igual. Ambdós han començat les seves dues aventures fent el que millor saben fer: gols. El jugador del Barça ha fet tres gols en els primers partits (dos a la Lliga, un al Gamper) amb la samarreta blaugrana i el noruec, quatre.

Els dos golejadors s’han vist les cares un total de set vegades. Lewandowski amb la samarreta del Bayern de Munic i Haaland, amb la del Bourssia Dortmund. En aquests set enfrontaments, el polonès n’ha sortit guanyador en els set. Tant en la faceta de victòries, set de set, com en la de cara a porteria. En aquests duels, Lewy ha aconseguit nou gols, mentre que el nòrdic n’ha fet cinc. 

Davanters de rècords

El davanter polonès i el noruec han recorregut camins paral·lels a l’hora de convertir-se en jugadors amb un gran instint golejador. Lewandowski i Haaland, durant les seves trajectòries a la Bundesliga, van trencar rècords. El 9 barcelonista es va convertir en el màxim golejador de la història de la Lliga alemanya la temporada 2020/21 amb 41 gols en 29 partits. També en any natural, amb 43 gols, i que va suposar superar el llegendari Gerd Müller en les dues estadístiques. 

Pel que fa a la mitjana de gol, l’atacant citizen també té una estadística molt potent. Haaland va fer un gol cada 87 minuts amb la samarreta del Bourssia Dortmund. A més a més, destaca perquè s'ha convertit en el jugador més jove de la Champions League a arribar als 20 gols. Seguint en aquesta línia, el de Varsòvia va ser  el jugador més ràpid a arribar a les 100 dianes a la Bundesliga.

Els dos 9 estan submergits en la mateixa dinàmica. Lewandowski ha fet tres gols amb la samarreta del Barça en els seus primers matxs. El culer va obrir la llauna al Gamper i va marcar un doblet al camp de la Reial Societat. D’altra banda, Haaland també continua tenint un bon instint amb el City, ja que ha marcat quatre gols amb Pep Guardiola.  

El partit solidari per la lluita contra l’ELA impulsat per Juan Carlos Unzué serà el vuitè cara a cara dels dos depredadors d’àrea.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut