Robert Lewandowski, primer golejador de la temporada

Robert Lewandowski, primer golejador de la temporada

El davanter polonès ha estat l’autor de la primera diana oficial del Barça 2022/23 i ha anotat el seu primer gol oficial amb el conjunt culer

El primer gol oficial de la temporada 2022/23 porta la firma de Robert Lewandowski. El davanter polonès ha obert la llauna al Reale Arena quan només passaven 44 segons des de l’inici del partit amb una precisa rematada des de dintre de l’àrea que ha estat impossible d’aturar per a Àlex Remiro.

Minuts més tard, el '9' blaugrana ha tornat a treure a col·lació tots els seus moviments com a davanter anticipant-se als dos centrals i concloent una bona acció coral amb un xut ajustat. 

Un gol molt especial... 

D'aquesta manera, tot i que ja va marcar en el seu debut a l'Spotify Camp Nou contra el Pumas, la diana contra la Reial Societat suposa l'estrena golejadora en partit oficial de Robert Lewandowski amb el FC Barcelona

I com no podia ser d'un altra manera, el primer gol oficial del polonès ha trencat diverses estadístiques recents del Club. I és que Lewandowski ha firmat la diana més matinera del Barça a La Lliga (44 segons) des de l'anotada per Andrés Iniesta contra el Recreativo l'any 2009 (43 segons) i el més matiner com a visitant en la competició lliguera des de la que va marcar Saviola contra el Valladolid l'any 2004 (30 segons). 

lewan

... en el dia del seu aniversari 

A més a més, el primer gol oficial de Lewandowski amb la samarreta blaugrana ha arribat en el dia del seu 34è aniversari. Així doncs, el crac polonès s'ha convertit en el jugador amb el gol més matiner de tota la història de La Lliga en el dia del seu aniversari, superant a Fernando Ansola amb la Reial Societat (55 segons) que, curiosament, també en complia 34 aquell dia (27-01-1974). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut