Lewandowski s'estrena com a golejador blaugrana

El davanter polonès ha marcat als tres minuts de joc en el seu debut a l'Spotify Camp Nou davant la seva nova afició. A més, ha donat les dues assistències de gol a Pedri

Arribar i moldre. Tres minuts ha trigat Robert Lewandowski a marcar el seu primer gol a l'Spotify Camp Nou com a blaugrana. El davanter polonès, en la seva estrena davant la seva nova afició, ha demostrat perquè és considerat un dels millors davanters del món i de la darrera dècada.

Després de ser presentat sobre la gespa de l'Estadi el passat divendres, aquest diumenge l'ha trepitjat per jugar com a titular el duel davant Pumas, corresponent a la 57a edició del Trofeu Joan Gamper. Els culers han guanyat amb solvència (6-0) amb uns primers 20 minuts brillants, on els culers han marcat quatre gols amb gran protagonisme del polonés.

Pedri - Lewandowski, una dupla que ja carbura

El primer gol de Lewandowski ha servit per obrir la llauna als tres minuts de joc: gran assistència de Pedri pel nou '9' culer, que retalla davant el porter i marca amb poc angle amb una gran rematada ajustada.

Posteriorment arribaria el doble de Pedri amb dues grans dianes, però a més, tots dos gols han estat amb assistència de Lewandowski, tornant-li el favor pel primer gol. Així doncs, entre tots dos han generat tres dels quatre gols culers a la primera meitat, demostrant que és una dupla que pot donar moltes alegries a l'afició barcelonista.

Així doncs, malgrat que durant la pretemporada als Estats Units no va poder marcar tot i generar grans ocasions i completar bones actuacions a la gira, Lewandowski s'estrena ara com a golejador blaugrana marcant a l'Spotify Camp Nou. Un Estadi on el polonès ja sabia el que era marcar amb el Bayern, i ara ho fa també com a culer. El primer de molts.