Lewandowski visita el Museu i la Barça Store de l’Spotify Camp Nou

Lewandowski visita el Museu i la Barça Store de l’Spotify Camp Nou

El nou davanter blaugrana ha fet un recorregut per les instal·lacions de l’Estadi després de la seva presentació i ha tingut l’oportunitat de gaudir de l’experiència del Barça Virtual Dream i visitar el Barça Café

Després de la multitudinària presentació de Robert Lewandowski el jugador polonès ha tingut l’oportunitat de conèixer de més de prop la història del Club i les instal·lacions blaugrana. El nou davanter blaugrana ha pogut visitar el Museu del FC Barcelona i la Barça Store de l’Spotify Camp Nou. A més, Lewandowski també ha pogut gaudir de la nova experiència de realitat virtual Barça Virtual Dream, amb què els usuaris poden interactuar de manera activa amb l’entorn a través d’un avatar que emula els jugadors i jugadores blaugrana.

 

En la seva visita a les instal·lacions el crac polonès ha pogut viure aquesta experiència virtual i  ha visitat el Museu, on ha pogut signar també el llibre de visites i ha pogut conèixer tot tipus de detall sobre la història del Barça. 

Posteriorment, Lewandowski ha visitat la Barça Store de l’Spotify Camp Nou, on ha estampat el seu nom a la primera equipació. Seguidament ha pogut conèixer de primera mà el Barça Café, la proposta d’oci i restauració del Club que s’ubica a la Rambla del Barça. El davanter culer ha pogut preparar un cafè amb l’escut del Barça sobre l’escuma.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut