Lewandowski:

Lewandowski: "La meva edat no importa, és un número"

En un dia històric per al Barça, tal com ha declarat Joan Laporta, el davanter polonès ha demostrat ambició i il·lusió cap al nou projecte blaugrana

Una presentació que ressaltarà en els llibres d'història del FC Barcelona. 

 

En un ambient festiu i multitudinari, Robert Lewandowski ha estat presentat a l'Spotify Camp Nou com a nou jugador blaugrana. Un matí del 5 d'agost de 2022 replet d'alegria i somriures. Alegria a la grada, repleta de color i il·lusió, i també a la gespa de l'Estadi, amb la presència del dues vegades Botes d'Or i del president del FC Barcelona, Joan Laporta. "És un dia històric, que fa que el Barça sigui Més que un Club. Gràcies pels esforços que has fet per venir al Barça", ha expressat un joiós Joan Laporta. 

Somriures a la grada i a la gespa

Les bufandes, les banderes i les samarretes del Barça han omplert progressivament les grades fins a una assistència molt nombrosa. La gresca acústica, elevada cada vegada més a ritme de crits de 'Lewandowski, Lewandowski, Lewandowski' dels espectadors congregats - s'han retirat 59026 entrades- ha meravellat el davanter polonès només saltar al verd, que ja ha testat el lema de Salid y disfrutad de Johan Cruyff. I ho ha fet amb el seu nou dorsal, el 9i cantant l'himne del Barça. Sobre la catifa del temple culer, també s'ha arrencat a dir unes paraules en català: "Bon dia, hola culers. Estic molt content de ser a Barcelona".

Lewy ha fet gaudir encara més a la parròquia barcelonista amb el seu discurs: "A l'Spotify Camp Nou brindaré molts gols i alegries a aquesta afició, que espero que ens doni suport a cada partit". Amb un Estadi engalanat per a l'ocasió, amb les samarretes de la nova campanya i una lona que resava Benvingut, Lewandowski, el jugador de Varsòvia ha rebut el seu nou carnet de soci del FC Barcelona. I no podien faltar els tradicionals tocs de pilota, que han fet embogir l'afició culer. També hi ha hagut temps perquè el fitxatge barcelonista, vestit de joc amb la primera equipació per al curs 2022/23, fes una volta d'honor i realitzés un rondo amb nens de la Barça Academy. 

Eternament agraït a l'afició, Lewandowski ha deixat les últimes instantànies a l'Spotify Camp Nou amb la seva família. Després d'aquesta presentació vestit de curt, el golejador s'ha vestit de gala per oferir la roda de premsa a l'Auditori 1899. Ben segur que a molts culers la presència sobre la gespa de l'estrella barcelonista se'ls hi ha fet efímera, però ben aviat podran tornar a gaudir-la aquest diumenge 7 d'agost en el Trofeu Joan Gamper. "Ha estat increïble, la meva felicitat és molt gran i no trobo les paraules per expressar les sensacions que he estat vivint davant l'afició", així ha definit Lewy la presentació davant els aficionats.  

Un davanter amb molts atributs

Les definicions han continuat a la roda de premsa. "Tens un do especial, el del davanter centre, el d'un professional seriós, amb carisma i ambició", ha radiografiat el president del FC Barcelona, Joan Laporta a Robert Lewandowski. "La meva edat no importa, és un número. No em sento com si tingués 33 anys. Físicament, em sento molt bé, fa molts anys que jugo al màxim nivell", ha confessat l'atacant que ha valorat molt positivament els seus anys en el futbol. "La meva experiència pot ajudar la resta de jugadors perquè rendeixin millor. L'equip té molt de potencial i talent", ha explicat la nova incorporació barcelonista. Il·lusionada amb el projecte del Barça: "El futur serà més brillant. De moment, tot està sortint bé. Hem de demostrar des del principi de temporada que estem bé".

El nom de Xavi també ha emergit en la compareixença i Lewy ha expressat que "és la persona adequada". "Després d'uns minuts en la primera xerrada ja sabia quina idea tenia, la vaig comprendre i vaig veure que era clara", ha afegit. El del FC Barcelona, tal com ha expressat, afronta un nou pas en la seva carrera i la seva ambició i les seves ganes de futbol encara són intactes: "El primer que faig en aixecar-me és esmorzar i després entrenar. Faig el que m'agrada. Vull millorar. Vull fer més". 

Xavi té la idea clara, i l'equip té molt de potencial i talent

Lewandowski

Si el davanter barcelonista ha centrat les seves paraules en el projecte esportiu, Joan Laporta ha centrat més l'atenció en les qüestions econòmiques. "Tenim els fons propis positius, el balanç sanejat i el compte de resultats també perquè hem donat beneficis. Hem fet un gran esforç, hem hagut de fer operacions per vendre alguns actius sempre de manera controlada", ha raonat. També ha tingut paraules sobre l'operació de l'exfutbolista del Bayern de Munic: "Vull agrair al seu representant, a Mateu Alemany i a Jordi Cruyff. I destacar que sempre vam transmetre la seguretat de poder inscriure a Robert".  

Sens dubte, que el fitxatge de Robert Lewandowski ha portat entusiasme al barcelonisme i ha quedat demostrat en una jornada històrica per al FC Barcelona. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut