Raphinha, un inici de vertigen

Raphinha, un inici de vertigen

L’extrem brasiler acumula dos gols, dues assistències i dos premis MVP en els seus dos primers partits amb la samarreta blaugrana

Les primeres passes de Raphinha amb la samarreta del Barça estan sent de somni. 108 minuts són els que ha necessitat l’extrem de Porto Alegre per sumar dos gols, dues assistències i dos premis MVP amb el FC Barcelona. Uns números sensacionals que es corresponen amb les bones sensacions que està vivint el nou fitxatge blaugrana sobre la gespa.

I és que, a banda de la facilitat que està trobant per sumar gols i assistències, Raphinha ha caigut dempeus en l’esquema culer. Oferint l’amplitud que sempre demana Xavi als seus extrems, el de Porto Alegre ha demostrat tot el perill que porta dins, exhibint, amb insistència, el seu atreviment en l’u contra u i la seva precisió i potència amb la cama esquerra. Tot això, sumat a un treball defensiu que porta en l’ADN, ha fet que l’adaptació de Raphinha a l'equip en aquests dos partit hagi estat immediata.

Un debut imponent

Els primers 45 minuts que va disputar Raphinha amb el Barça van ser immillorables. El brasiler va deixar la seva empremta en les tres dianes que va anotar l’equip durant el primer acte: assistència a Aubameyang per obrir la llauna, estrena golejadora recollint una bona centrada d’Alejandro Balde i passada de gol a Ansu Fati per tancar una gran primera meitat.

Raphina inter miami

D’aquesta forma, tot i que va ser substituït al descans per Dembélé, Raphinha va rebre el premi d’MVP del partit en ser considerat el jugador més decisiu del matx. Sense dubte, un debut il·lusionant per al nou jugador blaugrana.

El Clàssic de Las Vegas, decidit per ell

El darrer test per a Raphinha ha arribat en el partit més estimulant de la vigent pretemporada. Un Clàssic que, a més a més, ha tingut l’al·licient de disputar-se a Las Vegas. Doncs bé, la resposta de l’ex jugador del Leeds davant aquesta situació ha estat de categoria.

photo_5974357564265183256_y

El de Porto Alegre s’ha mostrat resolutiu en el primer Clàssic que ha disputat com a blaugrana i ha anotat una diana fabulosa des de fora de l’àrea gràcies a un potent xut que ha netejat les teranyines de la porteria defensada per Thibaut Courtuois.

 

Amb un nou gol a la butxaca, el brasiler ha estat substituït al minut 63 per Memphis després de rebre la primera ovació per part de l’afició culer. Així, Raphinha encara els darrers dos partits de la gira nord-americana contra la Juventus i el New York Red Bull ple de confiança de cara a continuar preparant l’inici de temporada de la millor forma possible.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut