Debut amb gol de Raphinha

El brasiler s'ha estrenat com a titular participant en els tres gols de la primera meitat, amb una diana i dues assistències

Espectacular debut de Raphinha com a blaugrana. El brasiler ha estat titular en el triomf davant l'Inter Miami (0-6) i ha demostrat un gran nivell durant els 45 minuts en els quals ha participat.

L'extrem dret ha estat molt actiu des de l'inici, amb bones accions de qualitat des de la banda dreta i molt participatiu en l'atac blaugrana. A més, ha participat en tots els gols culers anotats amb ell sobre la gespa: un gol i dues assistències.

photo1658277452

El brasiler, amb el '22' a l'esquena, ha assistit a Aubameyang en la primera diana del partit, obrint amb l'esquerra per al davanter africà i anotar el primer de la nit. Posteriorment, ha marcat una bona diana de volea, de primeres i amb l'esquerra, després d'una bona centrada de Balde des de l'esquerra.

I finalment, ha assistit a Ansu en el tercer, amb una bona passada picada amb l'esquerra. Així doncs, una primera part plena de detalls de qualitat, participatiu, assistent i golejador... culminant un debut somiat.

Crhristensen, molt sòlid al darrere

A més, aquest ha estat també el debut d'Andreas Christensen. El central danès ha estat també titular davant l'Inter Miami en el seu primer matx com a culer, disputant els primers 45 minuts.

El nou central barcelonista, amb el '15' a l'esquena, s'ha mostrat molt segur en defensa, destacant una acció providencial davant Higuain, i també ha estat molt encertat en la sortida de pilota, sense perdre pràcticament cap possessió. Així doncs, bons detalls dels debutants, que a poc a poc es van adaptant a l'equip.