Acord amb el Bayern Munic per al traspàs de Lewandowski

Acord amb el Bayern Munic per al traspàs de Lewandowski

El jugador signarà un contracte amb el Club per a les properes quatre temporades i tindrà una clàusula de rescissió de 500 milions d'euros

El FC Barcelona i el Bayern de Munich han arribat a un acord per al traspàs del jugador Robert Lewandowski per un total de 45 milions d'euros més 5 en variables. El jugador signarà un contracte amb el Club per a les properes quatre temporades. La clàusula de rescissió queda fixada en 500 milions d'euros.

Cal recordar que el dissabte, mentre l'equip volava cap a Miami, es va anunciar un principi d'acord pel jugador polonès, que aterrava a Miami diumenge, quan va conèixer també els que seran els seus nous companys. El nou davanter del FC Barcelona també ha superat ja les habituals proves mèdiques.

Dos cops Bota d'Or

Robert Lewandowski és sinònim de gol. De fet, ha estat el guanyador de les dues últimes Botes d'Or europees i, a més, ostenta la gran majoria de rècords golejadors del Bayern de Munic i de la Bundesliga. 

Així, doncs, amb ell el FC Barcelona suma un altre guanyador de la Bota d'Or entre les grans figures que han passat pel Club al llarg de la seva història. Parlem de Hristo Stòitxkov, Ronaldo Nazario, Thierry Henry, Luis Suárez o Leo Messi, entre d'altres.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut