Ferran Torres debuta oficialment amb el FC Barcelona

L'atacant valencià ha jugat el seu primer partit com a barcelonista inaugurant-se en un onze de Xavi contra el Madrid

Ferran Torres ha escrit el primer partit amb el FC Barcelona. I ho ha fet figurant a l'onze de Xavi a la semifinal de la Supercopa davant del Reial Madrid (2-3). Així doncs, el nou 19 culer ha afegit una nova etapa en el seu camí barcelonista.

Una trajectòria que va arrancar el passat 28 de desembre de 2021, quan es va fer oficial el seu fitxatge. Després de ser presentat com a nou barcelonista, d’incorporar-se als entrenaments progressivament i de superar la Covid-19, Ferran ha comparegut per primera vegada en l'alineació de Xavi; i ho ha fet en la Supercopa d’Espanya davant el conjunt blanc a l’estadi Rei Fahd (Riad). Arribar i moldre, perquè a la primera ocasió que ha estat disponible per al tècnic de Terrassa s'ha estrenat com a titular.

El nou 19 del Barça, que també s'ha estrenat en un Clàssic, ha estat acompanyat en atac per Dembélé i Luuk de Jong. Un trident que ha durat tota la primera part. Perquè Ferran ha jugat els primers 45 minuts a l'extrem dret. Una posició que ha vist el debut amarg del valencià amb el FC Barcelona.