El Camp Nou ja abraça Ferran Torres

El Camp Nou ja abraça Ferran Torres

Els aficionats han vist en directe la presentació del nou jugador del Barça, abans de l’entrenament de portes obertes

Jornada especial al Camp Nou. Els aficionats del FC Barcelona han assistit a l’Estadi blaugrana per viure un doble acte. I és que, abans de l’entrenament del primer equip de portes obertes, els culers han pogut gaudir de la presentació de Ferran Torres com a nou jugador del FC Barcelona

El valencià, que va signar el seu contracte dimarts passat, s’ha vestit de curt i ha pogut saludar per primer cop l’afició blaugrana, acompanyat del president Joan Laporta. 

"Moltes gràcies a tots i totes per aquesta benvinguda. És un somni. Tots sabem i coneixem la grandesa del Barça i vinc a donar-ho tot per ajudar el Club a tornar on mereix", ha comentat, abans de signar una lona amb la seva imatge gràfica i una samarreta blaugrana que anirà destinada als projectes de la Fundació Barça. 

10_mini_2022-01-03 PRESENTACION FERRAN 37

També el President Laporta ha volgut dedicar unes paraules als culers i ha assegurat que "és un gran dia". "El Ferran ha demostrat unes ganes molt grans de venir i li vull agrair, perquè ha estat perseverant i ha preferit el Barça per mostrar les seves virtuts", ha afegit.

Per acabar, Ferran Torres ha estat el gran protagonista i, amb la pilota, ha fet els típics tocs, ja davant la seva nova afició.

2022-01-03_PRESENTACIOFERRANTORRES_04

Després, últimes salutacions amb els presents a la graderia abans de tornar al vestidor i preparar-se per a la seva primera roda de premsa davant els mitjans de comunicació com a jugador del Barça.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut