Els darrers precedents a Ucraïna, favorables

Els darrers precedents a Ucraïna, favorables

Els culers han guanyat en les últimes quatre visites a territori ucraïnès, la darrera precisament contra el Dinamo de Kíev

Aquest dimarts 2 de novembre (21 hores) els culers disputaran a Kíev un duel clau davant el Dinamo. Els barcelonistes es juguen la vida a Europa, i hauran de guanyar per seguir depenent de sí mateixos a la Champions League. Davant, però, estarà el conjunt ucraïnès que ja va posar les coses molt difícils als blaugrana al Camp Nou fa dues setmanes.


Tot i així, els precedents més recents a Ucraïna criden a l’optimisme culer. I és que el Barça ha guanyat en les seves últimes quatre visites al país. De fet, per trobar la darrera derrota culer a terres ucraïneses, ens hem d’anar fins al 2004, fa 17 anys, quan el Barça de Rijkaard va caure davant el Shakhtar Donetsk (2-0) a la fase de grups de la Champions.

Quatre de quatre

Des de llavors, tot victòries: 1-2 el 2008, també contra el Shakhtar i també a la fase de grups de la màxima competició europea; el curs següent, contra el Dinamo, triomf per 1-2 a la fase de grups; el 2011, de nou contra el Shakhtar Donetsk, 0-1 als quarts de final d’una Champions que acabaria sent blaugrana a Wembley; i finalment, el darrer precedent data del curs passat, quan els barcelonistes van vèncer amb un contundent 0-4 al Dinamo de Kíev a la fase de grups de la Champions.


Així doncs, quatre precedents, dos d’ells precisament contra el Dinamo, que criden a l’optimisme blaugrana de cara al partit clau de dimarts. Un Barça que, a més, cal recordar que podrà comptar amb els quatre jugadors que han rebut l’alta mèdica aquest dilluns: Ronald Araujo, Ansu Fati, Ousmane Dembélé i Frenkie De Jong. Som-hi!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut