Dembélé, Araujo, Ansu Fati i De Jong, novetats per al Dinamo de Kíev - Barça
Ofert per

Dembélé, Araujo, Ansu Fati i De Jong, novetats per al Dinamo de Kíev - Barça

Sergi Barjuan ha convocat 23 jugadors per al partit de la Lliga de Campions d'aquest dimarts a Ucraïna

El FC Barcelona ja ultima els detalls per al partit d'aquest dimarts, contra el Dinamo de Kíev a domicili (21 hores). Un duel, de la quarta jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, que resulta molt important de cara a la classificació.

Abans de viatjar cap a terres ucraïneses, el tècnic del Barça Sergi Barjuan ha donat la llista de convocats. I les novetats són Dembélé, Araujo, Ansu Fati i Frenkie De Jong, que han rebut l'alta mèdica un cop superades les seves respectives lesions.

Així doncs, la llista de 23 jugadors la formen Ter Stegen, Dest, R. Araujo, Sergio, Riqui Puig, O. Dembélé, Memphis, Ansu Fati, Demir, Neto, Coutinho, Lenglet, L. De Jong, Jordi Alba, F. De Jong, O. Mingueza, Umtiti, Eric, Iñaki Peña, Nico, Gavi, Balde i Álvaro Sanz.

Últim entrenament a Barcelona

El primer equip, amb tots els disponibles, s'ha exercitat aquest matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

Una sessió, duta a terme al Camp Tito Vilanova, que ha estat l'última a Sant Joan Despí, abans que el Barça voli cap a Kíev aquesta mateixa tarda. Ronald Araujo ha entrenat amb el grup. També han format part de la jornada els jugadors del Barça B Álvaro Sanz i Arnau Comas.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut