Luuk de Jong:

Luuk de Jong: "Tinc moltes ganes de començar"

El davanter neerlandès ha aterrat aquest diumenge a la ciutat comtal i ha pogut trepitjar la Ciutat Esportiva

Luuk de Jong ja és a Barcelona. El futbolista neerlandès ha aterrat aquest diumenge a la tarda a la seva nova ciutat i on jugarà aquest curs cedit pel Sevilla. De Jong ha pogut visitar la Ciutat Esportiva i ha atès els mitjans del Club. 

Aquest dilluns es preveu un dia intens per a Luuk de Jong, ja que passarà les proves mèdiques pertinents i a la tarda està previst que s’exerciti per primera vegada com a jugador del Barça. Una sessió que començarà a les 17.15 hores i que suposarà el retorn dels de Ronald Koeman després d’uns dies de descans coincidint amb l’aturada per partits de seleccions.

Experiència a la Lliga

Luuk de Jong arriba al Barça després d’haver jugat 69 partits a la Lliga, amb el Sevilla, la temporada 2019/20 i la 2020/21. Un temps en què ha marcat 10 gols i ha fet dues assistències. A nivell col·lectiu, Luuk de Jong ha aconseguit títols nacionals i internacionals. Destaca, per sobre de tot, les quatre Eredivisie i l’Europa League de la temporada 2019/20.

Al Barça Luuk de Jong lluirà el dorsal '17', un número que el futbolista neerlandès mai havia portat en la seva àmplia carrera arreu d'Europa. Al Barça els dos darrers en portar-lo havien estat Trincão (2020/21) i Griezmann (2019/20).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut