Acord amb el Sevilla FC per a la cessió de Luuk de Jong

Acord amb el Sevilla FC per a la cessió de Luuk de Jong

El FC Barcelona es fa càrrec de la fitxa del jugador i té una opció lliure de compra

El FC Barcelona i el Sevilla FC han arribat a un acord per a la cessió de Luuk de Jong fins al 30 de juny de 2022. El club blaugrana es fa càrrec de la fitxa del jugador i té una opció lliure de compra.

Experiència a la Lliga

Luuk de Jong (31 anys) arriba al Barça després d’haver jugat 69 partits a la Lliga, amb el Sevilla, la temporada 2019/20 i la 2020/21. Un temps en què ha marcat 10 gols i ha fet dues assistències.

Va aterrar a la Lliga espanyola procedent del PSV Eindhoven, on va demostrar la seva capacitat golejadora amb 122 dianes en 204 partits oficials i va aconseguir el trofeu de Màxim Golejador de la Eredivisie després de fer 28 gols durant la temporada 2018-19. A més, també ha jugat al Newcastle United, al Borussia Mönchengladbach, al Twente i al De Graafschap Doetinchem, primer equip on va debutar com a professional.

A nivell col·lectiu, Luuk de Jong ha aconseguit títols nacionals i internacionals. Destaca, per sobre de tot, les quatre Eredivisie i l’Europa League de la temporada 2019/20.

Internacional amb els Països Baixos, de Jong va debutar el 9 de febrer de 2011 i ha participat en 38 partits defensant la samarreta ‘Oranje’, en els quals ha anotat vuit gols i ha estat subcampió de la UEFA Nations League amb Ronald Koeman com a seleccionador.

Luuk gol Holanda

Perfil tècnic

Luuk de Jong és un davanter potent amb grans capacitats pel joc ofensiu. Destaca la seva habilitat pel joc aeri (1.88 metres) i la seva corpulència, que li permet desenvolupar-se dins l’àrea rival. Intel·ligent sobre la gespa, pot actuar com a única referència ofensiva de l’equip o bé acompanyat gràcies a la seva bona capacitat associativa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut