Primer entrenament de Memphis amb el Barça

Primer entrenament de Memphis amb el Barça

El davanter holandès, que va arribar el passat 19 de juliol a Barcelona, ja s'ha exercitat sota les ordres de Ronald Koeman

Novetat estel·lar en la sessió d'aquest matí. Memphis Depay, el quart fitxatge blaugrana del curs, s'ha enfundat l'equipació d'entrenament per saltar a la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

D'aquesta manera, el davanter holandès s'ha exercitat per primera vegada com a futbolista culer. Memphis, sota les ordres de Ronald Koeman, tècnic amb qui va coincidir a la selecció oranje, s'ha entrenat juntament amb els jugadors disponibles del primer equip al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

En l'horitzó més proper hi ha l'estrena de la pretemporada. Recordem que aquest dimecres 21 de juliol (19 hores), el Barça jugarà el seu primer partit amistós. El rival serà el Nàstic de Tarragona i es podrà viure en directe a través de Barça TV+, igual que la resta de la pretemporada. 

Primera doble sessió

Amb el conjunt tarragoní en ment, la sessió d'aquest matí 20 de juliol ha començat a les 9.15 hores i ha constat d'activació i la combinació d'exercicis físics i amb pilota. No serà l'únic entrenament d'aquest dimarts. Perquè els homes de Ronald Koeman es tornaran a posar les botes per saltar a la gespa de la Ciutat Esportiva aquesta tarda a les 18 hores i, d'aquesta manera, completar un dia de doble sessió. Un entrenament que es podrà seguir en directe a Barça TV+. 

Així doncs, una nova jornada repleta d'activitat per a Memphis Depay. I és que aquest és el segon dia d'activitat 100% blaugrana de la nova incorporació culer. Perquè el 19 de juliol va arribar a Barcelona i va viure unes hores intenses com a barcelonista. L'ex del Lió va comentar les seves primeres impressions als micròfons de Barça TV, destacant ser "molt feliç". Posteriorment, va anar l'Hospital de Barcelona i Ciutat Esportiva Joan Gamper i va acabar el seu dia visitant Barça Studios, el Museu, la Barça Store i el Barça Café. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut